null

E-bikes delen zonder zorgen of verrassingen

Full Service

Wij bieden een vaste maandelijkse leaseprijs voor het gebruik van de E-bike, de verzekering, het digitale slot, de software en het complete pakket aan service, onderhoud en pechhulp. Geen verrassingen, kleine lettertjes of onverwachte nieuwe voorwaarden. Deal is deal.

null

Flexibele invulling van voorwaarden en E-bike keuze

Tailor made

Wij hanteren een schaalbare aanpak die eenvoudig is af te stemmen op de behoefte van de klant. Wil je meer E-bikes, dan regelen we dat. Wil je een fietsstimuleringscampagne, dan zorgen we daarvoor. De contractduur is flexibel. Ook niet onbelangrijk: we leveren multi-inzetbare en kwalitatief hoogstaande E-bikes geschikt voor ieder type berijder en elk doel.

null

Online reserveren, slot openen met smart phone of NFC card

Smart technology

Bij ConnectBike maken we alles zo slim mogelijk. Zo zijn de sloten op onze E-bikes te openen met een smart phone of een smart card. Onze app biedt de mogelijkheid om een E-bike te reserveren en af te melden. Zo maken deelnemers optimaal gebruik van de E-bikes. En alles is te volgen via een real-time informatiesysteem.

ONS VERTREKPUNT

BIJDRAGEN AAN ECOLOGISCH HERSTEL

 

ConnectBike is gestart vanuit het idee om steden te vergroenen en zo de leefbaarheid van die steden te vergroten. Dat is nodig, want de biodiversiteit neemt af, steden en regio’s slibben dicht met auto’s en de luchtkwaliteit verslechtert.

E-bikes zijn in veel gevallen een uitstekend en schoon alternatief voor de auto. Daarom proberen we zoveel mogelijk mensen op elektrische fietsen te laten rijden. Dat is onze missie.

.

Inhoud-foto-ebike-nieuwe-oplossing_704809cd6880116d0cb95c44822a9d8f

ONZE OPLOSSINGEN

ZAKELIJKE E-BIKE DEELSYSTEMEN

PUBLIEKE E-BIKE DEELSYSTEMEN

ZORG & ONDERWIJS

FOOD DELIVERY

HOSPITALITY

E-BIKE + E-AUTO

CONNECTBIKE IN DE MEDIA

Interesse in een E-bike deelsysteem
voor uw organisatie?

Kantooradres: IJzerlaan 38, 2060 Antwerpen
Telefoon – Algemeen: +32 3 205 59 58
Telefoon – Services: +31 (0)85 047 9895