SPECIAAL VOOR RESTAURANTS ONTWIKKELDE E-BIKE

 

ConnectBike en Giant hebben de handen ineengeslagen. In nauwe samenwerking met de food delivery markt hebben we de ‘heavy duty’ E-bike ontwikkeld. Bestand tegen zeer intensief gebruik.

Een E-bike is een duurzaam, voordelig en serieus alternatief voor de scooter of auto. Daar zijn de meeste restaurants, online food delivery platforms en logistieke bedrijven het wel over eens. Toch horen we vaak klachten over de kwaliteit van de huidige E-bikes en de service.

Vandaar dat we zelf een ‘heavy duty’ E-bike hebben ontwikkeld. Een elektrische fiets die onder alle omstandigheden blijft rijden. Mocht er toch iets verkeerd gaan, dan kunt u rekenen op onze pechhulp. Binnen twee uur na de melding is onze reparateur ter plekke. Waar u ook bent gevestigd in Nederland.

 Met de speciaal voor deze markt ontwikkelde ‘heavy duty’ E-bike en serviceconcept van ConnectBike hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de E-bike. U kunt blijven focussen op het bezorgen van maaltijden, wij bekommeren ons om de elektrische fiets.

 

HOE ZIET ONS AANBOD ERUIT?

ConnectBike biedt een gebruiksvriendelijk serviceconcept met deelplatform. Onze klanten kunnen dat zonder noemenswaardige IT-inspanningen en hoge kosten in hun eigen systeem integreren.

Zo kunt u bijdragen aan schonere lucht en vergroening, zonder het risico van kapotte fietsen, complexe deelsystemen en ontevreden medewerkers of klanten.

 

Wat heeft ConnectBike precies te bieden?

  • Een ‘heavy duty’ Giant E-bike speciaal ontwikkeld voor de food delivery markt.
  • All-inclusive E-bike mobiliteitsoplossing, inclusief financiering, service en onderhoud.
  • Scherpste prijs op de markt (laagste total cost of ownership).
  • De mogelijkheid een concrete bijdrage te leveren aan verbetering van de luchtkwaliteit, vergroening en leefbaarheid van steden.