ALL-INCLUSIVE MOBILIEITSOPLOSSING VOOR HOTELS

 

In nauwe samenwerking met de hospitalitymarkt hebben wij een mobiliteitsaanbod ontwikkeld gericht op comfortabele E-bikes, service zonder zorgen en extra omzet voor onze klanten.

Exploitanten van hotels, bungalowparken, campings en andere partijen willen hun gasten graag extra service in de vorm van een huurfiets of E-bike bieden. Ze zijn alleen huiverig voor de praktische uitvoering. Ze vrezen kapotte fietsen, complexe deelsystemen en uiteindelijk ontevreden gasten.

 Met de all-inclusive E-bike mobiliteitsoplossing van ConnectBike bent u van het gedoe af, maar pakt u wel die extra omzet. Uw klanten zijn mobiel, of u nou in stad of regio zit, en bovendien draagt u bij aan schonere lucht.

 

HOE ZIET ONS AANBOD ERUIT?

ConnectBike werkt met een gebruiksvriendelijk serviceconcept. Zo kan ons digitale slot en online deelplatform in een handomdraai worden gekoppeld aan de keycard van een kamer. Daarmee is sleutelmanagement verleden tijd. Uw medewerkers zijn bovendien geen tijd meer kwijt aan het overhandigen van de fiets.

Zonder noemenswaardige IT-inspanningen en hoge kosten kunt u ons platform op uw eigen systeem aansluiten. Een sluitende en geautomatiseerde (financiële) registratie van het fietsgebruik is daarmee gegarandeerd.

 

Wat heeft ConnectBike precies te bieden?

  • Comfortabele en kwalitatieve E-bikes van Giant. Indien gewenst kunnen wij ook reguliere fietsen leveren.
  • All-inclusive E-bike mobiliteitsoplossing, inclusief financiering, service en onderhoud.
  • Een businessmodel waarmee u uw gasten extra service kunt bieden en tegelijkertijd additionele omzet genereert.
  • De mogelijkheid een concrete bijdrage te leveren aan de verbetering van de luchtkwaliteit, vergroening en leefbaarheid van steden en regio’s.