FULL-SERVICE MOBILITEITSOPLOSSINGEN

 Speciaal voor partijen die verder kijken dan auto en OV heeft ConnectBike een full-service mobiliteitsoplossing ontwikkeld inclusief gebruiksvriendelijk E-bike deelsysteem. Uw medewerkers (of die van uw klanten) kunnen overstappen op de E-bike zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over praktische problemen.

We komen ze regelmatig tegen. Exploitanten van parkeergarages, businessparken of andere organisaties die graag stappen willen zetten met de vergroening van hun parken en garages. Alleen worstelen ze met de vraag hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Ze zijn huiverig voor complexe deelsystemen, gedoe met kapotte fietsen en ontevreden klanten.

ConnectBike heeft voor deze partijen een compleet en op maat gemaakt mobilteitsaanbod ontwikkeld.Daarbij draait het vooral om de E-bike. Met een E-bike kunnen medewerkers van en naar het werk komen of dienstreizen afleggen. Zo draagt u ook bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit en leefbaarheid in stad of regio.

 

HOE ZIET ONS AANBOD ERUIT?

ConnectBike werkt met een laagdrempelig en flexibel deelsysteem dat in de praktijk is ontwikkeld en getest.E-bikes kunnen worden gedeeld, maar ook aan één persoon worden toegewezen. Onze klanten kunnen ons deelsysteem zonder noemenswaardige IT-inspanningen en hoge kosten in hun eigen systeem integreren. Gebruikers zien een interface met eigen logo en kleuren in de huisstijl.

Onze oplossing levert direct kostenbesparingen op, aangezien mensen minder vaak de auto nemen.Tegelijkertijd draagt het bij aan de vitaliteit van medewerkers die meer bewegen, zorgt het voor minder verkeers- en parkeerdruk en levert het een bijdrage aan de luchtkwaliteit. ConnectBike kan E-bikes combineren met gewone fietsen en E-auto’s.

 

Wat heeft ConnectBike precies te bieden?

  • Een laagdrempelig mobiliteitsoplossing voor medewerkers en/of bedrijfsparken die met veel verkeer te maken hebben.
  • Een gebruiksvriendelijk serviceconcept en deelplatform (diefstal- en AVG-proof) dat onze klanten zonder noemenswaardige IT-inspanningen en hoge kosten in hun eigen systeem kunnen integreren.
  • De mogelijkheid om concreet duurzaamheidsbeleid vorm te geven en bij te dragen aan de vitaliteit van medewerkers.
  • E-bikes van Giant die er goed uitzien en tegen een stootje kunnen.