Het meest complete deelfiets systeem

Optimaliseer de mobiliteit van uw medewerkers

Integreer een zakelijk deelfietssysteem voor gezondere werknemers en duurzamere bedrijfsvoering. Veel autoritten kunnen prima met de E-bike afgelegd worden, bijvoorbeeld voor een afspraak in de binnenstad. Fietsen zorgt voor een gegarandeerde reistijd, minder parkeerproblemen en u bespaart op autokilometers.

Een fietsdeelsysteem is uitermate geschikt wanneer er bij uw organisatie sprake is van bijvoorbeeld ploegendiensten, huisbezoeken, binnenstedelijke afspraken, beperkte bereikbaarheid met openbaar vervoer en/of beperkte parkeergelegenheid.

 

Ontzorg uw facilitaire dienst met de ConnectBike App

De basis van ons fietsdeelsysteem zijn slimme digitale sloten. De sloten worden aangestuurd middels de ConnectBike App. De gebruiker kan hiermee vooraf inzien of er E-bikes beschikbaar zijn op de locatie van zijn keuze, een E-bike reserveren en ontsluiten. Het slot openen kan met onze App of uw eigen smart card. Een sleutelbeheersysteem is daarmee overbodig.

Ons fietsdeelsysteem maakt het tevens mogelijk om de E-bikes op meerdere locaties aan te bieden. Zo kan bijvoorbeeld tussen vestigingen worden gefietst of een treinstation als locatie worden aangeduid. Doordat de uitgifte- en inleverlocaties zijn afgebakend met geo-coördinaten wordt voorkomen dat E-bikes gaan rondslingeren.

 

Maak het reisgedrag van uw medewerkers inzichtelijk

Wij kunnen het actuele reisgedrag van uw medewerkers inzichtelijk maken middels een aanvullende App. Hiermee ziet u direct hoe uw medewerkers reizen en wat u kunt doen om ze verantwoorde, duurzame keuzes te laten maken in het reisgedrag.

De voordelen op een rij

  • E-bikes reserveren en ontsluiten middels mobiele App.
  • Geen sleutelbeheersysteem benodigd.
  • Uitermate schaalbaar naar behoefte.
  • Geen aanpassing in infrastructuur noodzakelijk (kan in bestaande fietsenstalling).
  • Efficiënte inzet van mobiliteitsmiddelen (meer fietsen met minder fietsen).
  • Inzichtelijk maken van het reisgedrag van uw medewerkers middels mobiele App.
Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895