LEASE OF KOOP

Personeelsbeleid, werkrelaties en arbeidscontracten verschillen per organisatie. Kies daarom het beste dat bij uw situatie past: zakelijke lease, persoonlijke lease, het aanschaffen van E-bikes of een combinatie. We kunnen alle combinaties aanbieden, altijd met een full service abonnement voor onderhoud, verzekering en pechhulp.

PRIVATE LEASE

Bij persoonlijke lease betalen medewerkers zelf rechtstreeks een leasebedrag per maand. Zij kunnen van de werkgever als tegemoetkoming een reiskostenvergoeding tot €0,19/km ontvangen. Er geldt dan geen fiscale bijtelling. Daarnaast kan ook een jaarlijkse vergoeding in het kader van de WKR-regeling worden gegeven. Dit kan worden verrekend met de salarisuitkeringen.

ZAKELIJKE LEASE

De zakelijke lease van E-bikes in een deelsysteem heeft geen fiscale gevolgen voor de werknemers die daar gebruik van maken. Alleen bij toewijzing van een E-bike aan één persoon geldt de zogenaamde bijtelling voor privé gebruik. De bijtellingsregels worden echter per 1 januari 2020 versoepeld.

KOOP MET TERUGKOOPGARANTIE

Indien uw organisatie ervoor kiest om E-bikes te kopen dan kan dat natuurlijk ook. Indien gewenst kunnen wij een terugkoopgarantie afgeven, zodat u vooraf weet tegen welk bedrag de E-bikes weer ingeleverd kunnen worden. Daarnaast kunt u ook een servicecontract afsluiten zodat u verzekerd bent van zorgeloos fietsplezier.

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895