WAAROM WIJ BESTAAN

Het klinkt vreemd voor een bedrijf dat doet in E-bikes en fietsen, maar ConnectBike is niet gestart vanuit het idee om zoveel mogelijk elektrische fietsen aan de man te brengen. Ons primaire doel is steden te vergroenen en zo de leefbaarheid ervan te vergroten.

Dat doen wij met een sterk commercieel business model als fundament. In onze ogen is een commerciële aanpak de beste manier om maatschappelijke problemen te bestrijden. Het stimuleert innovatieve oplossingen en verkleint de afhankelijkheid van subsidies.

Bij ConnectBike zetten we in op winst – niet op winstmaximalisatie. Met een winstgevende organisatie kunnen we een schaalbare basis leggen onder ons initiatief om een maatschappelijk probleem aan te pakken. Vandaar onze keuze voor een social venture.

ConnectBike is een social venture die zich richt op op E-bikes.Want wij willen intrinsiek en direct bijdragen aan de vergroening van steden en regio’s. De keuze viel al snel op E-bikes. Een elektrische fiets is een uitstekend alternatief voor een belangrijke veroorzaker van de problematiek: de auto. Met een E-bike kunnen de meeste werknemers van en naar hun werk komen. Ook veel dienstreizen zijn prima met een elektrische fiets af te leggen.

 

WIJ GELOVEN IN CROSS-SECTOR PARTNERSHIPS

Om snel maatschappelijke impact te genereren zetten we in op cross-sector partnerships. Samenwerkingsverbanden van ondernemingen, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

 Zo brengen we steeds mensen met verschillende achtergronden, expertise en verantwoordelijkheden aan één tafel om gezamenlijk te werken aan alternatieve mobiliteitsoplossingen. Samen dragen we bij aan ecologisch herstel.

CONNECTBIKE-LOGO-PACK-03

Meld u aan voor de nieuwsbrief


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895