De beste E-bikes van Giant

Wij werken met de beste E-bikes van het topmerk Giant. Deze blinken uit in rijcomfort, kwaliteit en urban design. Voor elke type fietser, werkomgeving, afstand en doel hebben wij een geschikt E-bike model. Of u nu naar het werk of een zakelijke afspraak moet, iets snel moet bezorgen of gewoon een ritje wil maken in de omgeving.

Alleen de allerbeste service

Service staat centraal in onze dienstverlening, immers u moet er vanuit kunnen gaan dat de E-bikes altijd te gebruiken zijn. Daarom omvat de leaseprijs alle componenten die hiervoor belangrijk zijn, te weten: verzekering tegen diefstal en schade, reparaties, (preventief) onderhoud en 24/7 pechhulp. Dus geen verassingen achteraf.

Entour E+1

Entour Vrouw

Het best verkochte model in het Giant assortiment, uitgerust met een zeer comfortabele middenmotor, schijfremmen, verende voorvork en geïntegreerde display op het stuur.

MEER INFORMATIE

Deliver-E

Deliver-E 800x600

De nieuwste aanwinst in het Giant programma. Deze “heavy duty” E-bike is met mensen uit de bezorgmarkt ontwikkeld vanwege de specifieke eisen die de markt vraagt.

MEER INFORMATIE

Urban-E

DeliverE share PUBLIC v3 kopie

Een uiterst robuuste E-bike die zich bij uitstek leent voor publieke deelsystemen. Maar ook voor zakelijk gebruik is deze comfortabele E-bike voor veel doeleinden inzetbaar.

MEER INFORMATIE

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895