Ons klimaat verandert, de biodiversiteit verdwijnt in een rap tempo en steden en regio’s worden geconfronteerd met files, parkeerdruk en slechte luchtkwaliteit. Wereldwijd zijn overheden, steden en organisaties op zoek naar betaalbare en duurzame mobiliteitsalternatieven. 

Giant en E-bike2work hebben hun krachten gebundeld en introduceren een vernieuwend all inclusive (E-)bike mobiliteitsconcept voor de B2B-markt.

Samen met onze klanten en partners willen we een positieve bijdrage leveren aan luchtkwaliteit, aan de vergroening van onze leefomgeving en aan schone en bereikbare stedelijke gebieden. Om dat te bereiken ontwikkelen wij slimme alternatieven voor vervuilend stadsvervoer en woon-werkverkeer. Wij streven naar optimale duurzaamheid. Met onze oplossingen worden zowel mens als milieu minimaal belast.

INITIATIEFNEMERS

E-BIKE2WORK

E-bike2work is een social venture, opgericht door ondernemers met een groot fietshart én het besef dat we duurzamer en gezonder moeten leven. De missie is zoveel mogelijk mensen over te halen om voor het werk de auto te laten staan en de E-bike (of fiets) te pakken.

E-bike2work heeft een duurzaam, compleet en kostenbesparend “E-bike deelsysteem” ontwikkeld voor bedrijven, non-profit organisaties en (lokale) overheden die een duurzame alternatieve mobiliteitsoplossing zoeken, om zo hun huidige (gemotoriseerde) vervoersmiddelen aan te vullen of te vervangen.

De essentie van een deelsysteem is een full service abonnement. De afnemer hoeft niets te investeren en het gebruik van de E-bikes levert geen extra zorgen op. Het E-bike deelsysteem biedt een optimale combinatie van gemak en prestatie en tegelijk een eigentijds en comfortabel transportmiddel. Met de inzet van E-bikes dragen afnemers bovendien bij aan de oplossing van diverse problemen rondom file- en parkeerdruk, CO2 uitstoot, mobiliteit, gezondheid van medewerkers en lucht- en leef kwaliteit in stad en regio.

GIANT

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met als missie betere bikes te bouwen. Het bedrijf stelde zich toen een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Fietsen moesten als lifestyle aantrekkelijker worden voor meer mensen en Giant zag een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. Sinds die tijd is het bedrijf een heel eind gekomen. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen en designprijzen. Het meest belangrijke is dat de bikes de harten van mensen veroveren die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. Giant ondersteunt die keuze. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt jou een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. Het bedrijf is er trots op een deel te zijn van jouw fietsavonturen.

Interesse in een E-bike deelsysteem
voor uw organisatie?

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895