ConnectBike levert e-bikes voor food delivery en zakelijke deelsystemen. Samen met Giant hebben wij een hoogwaardige en comfortabele e-bike ontwikkeld die in verschillende omgevingen en weersomstandigheden erg goed gewaardeerd is. Daarnaast maakt het hoge niveau van service & onderhoud dat wij leveren dagelijks het verschil voor onze klanten.

Door duurzaam en innovatief te zijn, leveren wij een positieve bijdrage aan de klimaatdoelstelling en de verbetering van onze leefomgeving. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit. Denk hierbij aan het inzetten van bezorg e-bikes in plaats van scooters of het gebruik van e-bike voor zakelijke ritten waar dat mogelijk is.

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Kijk dan op onze pagina over Food delivery of Zakelijke E-bike deelsystemen

Onze missie

Een significante positieve bijdrage leveren aan de gevolgen van de klimaatverandering, het verbeteren van onze leefomgeving en de kwaliteit van ons leven. 

 

Onze visie

We zijn de meest toonaangevende E-bike deelsysteem leverancier in de B2B markt, waarbij we in het food delivery segment het grootste marktaandeel hebben. Toonaangevend definiëren we als:

– Hoge mate van klantenwaardering en – tevredenheid

– Realisatie van aantoonbare maatschappelijke impact 

– Hoge mate van werkvreugde bij onze medewerkers

Hierbij zijn onze snelheid van handelen, innoveren en manier van samenwerken ongeëvenaard.