Giant

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met als missie betere bikes te bouwen. Het bedrijf stelde zich toen een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Fietsen moesten als lifestyle aantrekkelijker worden voor meer mensen en Giant zag een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie.

BNP Paribas

Gevestigd in Nederland sinds 1863 als de Nederlandsche Credit- en Deposito Bank, heeft de internationale financiële groep BNP Paribas haar wortels in Nederland. In 2000 is BNP Paribas zoals we haar nu kennen ontstaan, dankzij een fusie tussen BNP en Paribas. BNP Paribas Nederland biedt met een team van 1.000 medewerkers een uitgebreid scala aan financiele producten en diensten, zowel op particulier als zakelijk niveau.

Elbuco

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan we voor.

Allianz

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.

Nazza

Nazza N.V. is een initiatief en dochterbedrijf van eMagine Reality B.V.. Onze passie ligt bij het ontwikkelen van intelligente software en wij zijn actief op gebied van IoT, billing&rating, App en UX ontwikkeling.

anwb
ANWB

De ANWB is opgericht in 1883 ter bevordering van het gebruik van de fiets in Nederland. Met meer dan 4,5 miljoen leden staat de ANWB o.a. bekend om zijn betrouwbare pechhulp voor zowel auto als fiets. in onze samenwerking maken wij gebruik van de ANWB alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is en de mobiele pechhulp die binnen één uur ter plekke is.