Hieronder vindt u het overzicht van vacatures bij ConnectBike. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan een CV met korte motivatie voor een open sollicitatie naar jobs@connectbike.net. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent om onze organisatie te versterken.

Mobiele Fiets- en Servicetechnici - locatie Amsterdam

Ervaren fietstechnici met uitstekend gevoel voor service en klantbehoefte

 

Inhoud van de functie

Als Mobiele Fiets- en Servicetechnicus bent u primair verantwoordelijk voor de service en reparaties van onze (E-)bikes op locatie en/of bij pech onderweg van de klanten van ConnectBike. Dagelijks komen er uiteenlopende service calls binnen voor onderhoudsbeurten of reparaties. De reparaties lopen uiteen van eenvoudige mechanische mankementen tot dieperliggende problemen waarvoor eerst een duidelijke diagnose gesteld dient te worden. U werkt in de praktijk meestal aan E-bikes maar ook aan gewone fietsen en verplaatst u zich in de regel door uw verzorgingsgebied per E-bike en/of elektrische bakfiets.


Taken:

 • Zelfstandig – op locatie en/of bij pech onderweg – uitvoeren van reparaties en plegen van onderhoud aan E-bikes en reguliere fietsen;
 • Zelfstandig opstellen van diagnoses voor reparaties;
 • Ondersteuning bieden aan collega’s en klanten m.b.t. service, reparaties en verkooptrajecten;
 • Correct en consequent vastleggen van elke reparatie en onderhoudsbeurt in ons systeem, en indien nodig tijdig contact onderhouden met klanten over de voortgang van reparaties.
 • Signaleren en doorgeven van additionele klantbehoeften en koopsignalen bij bestaande relaties.


Functie-eisen:

 • MBO werk- en denkniveau (verkregen middels opleidingen en/of werkervaringen), een afgeronde opleiding tot fietstechnicus, op minimaal MBO niveau 2 is een pré.
 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare succesvolle werkervaring opgedaan als fietstechnicus van zowel E-bikes als reguliere fietsen.
 • U beschikt over ruime kennis van verschillende E-bikesystemen, naaf- en derailleurversnellingen, veer- en dempersystemen etc.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • U bent positief ingesteld, een doorzetter en gewend om onder tijdsdruk een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening te leveren.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent service en dienstverlenend ingesteld.
 • In het bezit van rijbewijs B en bereid om – om toerbeurten – te werken op weekenddagen.

 

Ons aanbod:

Wij bieden u een zelfstandige functie binnen een ambitieuze social start-up met internationale ambities. Daarnaast biedt de positie volop ruimte om u verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van E-bike2work.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week. Het marktconforme salarispakket zal mede afhankelijk zijn en vastgesteld worden op basis van opleiding en ervaring.

 

Meer info / Solliciteren:

Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Kenneth Erselina, via: kenneth@connectbike.net. Voor meer informatie over de functie kunt u hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313.

Online Marketeer / Growth Hacker

Strategische en hands-on communicatie multitalent met een uitstekend gevoel voor online en digitaal 

Inhoud van de functie

Als Online Marketeer / Growth Hacker bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze online marketing strategie en beleid. De nieuwste tools en technieken zet u in om de ambitieuze doelen van ConnectBike te bereiken. U bent constant bezig met het verzamelen en analyseren van data: CRO is top of mind, evenals het zo laag mogelijk houden van de “costs per lead” en het optimaliseren van de website. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende online campagnes. Innoveren op basis van data is waar u blij van wordt.

De focus zal daarbij voornamelijk gericht zijn op online en digitaal en draagt u zorg voor een sterke en onderscheidende online positionering van ConnectBike. Alle activiteiten moeten uiteindelijk leiden tot succesvolle leads. De termen traffic, leads, SEO, SEA, Display, affiliaties, social media, retargeting, e-mailmarketing en marketing automation klinken u dan ook als muziek in de oren.

Daarnaast adviseert, ondersteunt en treed u graag op als sparringpartner op voor uw (sales) collega’s en levert u in die zin een directe bijdrage bij de realisatie van de organisatie- en maatschappelijke doelstellingen van ConnectBike.


Taken:

 • U werkt vanuit de funnel gedachte samen met het sales team (en toekomstige marketing collega’s) om voor iedere sector/vertical de beste conversie te realiseren.
 • U ontwikkelt (low budget) creatieve (online) communicatiestrategieën en concepten voor campagnes/commerciële activiteiten primair gericht op genereren van leads en vergroten van de naamsbekendheid.
 • Vanuit strategie stelt u actieplannen op (inclusief de daarbij behorende financiële begroting) en zorgt (zelf) ervoor dat die worden uitgevoerd.
 • U bent verantwoordelijk voor het opzetten, analyseren en verbeteren van de conversie van online (advertentie) campagnes via SEO, SEA en social media.
 • U bent verantwoordelijk voor het realiseren van traffic en optimale conversie op onze nieuwe website naar kwalitatieve leads voor Sales door o.a. A/B testen van de website en het realiseren van landingspagina’s.
 • U bent verantwoordelijk voor de evaluatie van alle acties en rapporteert wat de acties opleveren inclusief media-effectiviteit en promotieanalyses;
 • U bent (inhoudelijk) verantwoordelijk voor alle Social Media kanalen;
 • U volgt op de voet de marktontwikkelingen en de merkbeleving en impact van ConnectBike in de markt.
 • U schrijft – in samenwerking met onze vaste externe PR- en communicatie adviseur – commerciële teksten voor bijv. onze website, edm’s, dm’s, folders/brochures, online content, redactionele content (nieuwsbrief/advertorial) en persberichten.
 • U vertegenwoordigt het bedrijf door deelname aan congressen, besprekingen en workshops, gericht op kennis vergaren, delen en representeren.
 • U bent verantwoordelijk voor de inhuur, aansturing en coördinatie van eventuele externe bureaus en de samenwerking met de MarCom afdelingen van onze strategische partners en/of klanten.

 

Functie-eisen: 

 • WO/HBO denk- en werkniveau en minimaal in bezit van een of meerdere afgeronde communicatie/marketing- en managementopleidingen op HBO+ niveau.
 • U bezit van minimaal vijf jaar aantoonbare succesvolle werkervaring in een soortgelijke (leidinggevende) functie, bij voorkeur opgedaan binnen een of meerdere start-ups en een (internationaal) gevestigd bedrijf.
 • U hebt aantoonbare succesvolle ervaring met het begeleiden en van scratch af aan opzetten en implementeren van een online/social strategie en beleid.
 • U hebt kennis van moderne communicatie- en administratiemiddelen alsmede bijbehorende programma’s waaronder Microsoft Office, ERP/CRM systemen en hebt ervaring met het aanpassen van websites in WordPress.
 • U beschikt over ruime ervaring met en een duidelijke visie op online marketing en communicatie, nieuwe media, online leadgeneratie, projectmanagement en combinaties daarvan.
 • Aantoonbare affiniteit met onze missie en aansluiting op onze kernwaarden is een pré.
 • Groot, actief en goed onderhouden eigen netwerk.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Aantoonbare kennis van de laatste moderne online Lead Generation en Marketing Automation tools.


Ons aanbod

Wij bieden u een zelfstandige functie binnen een ambitieuze social scale-up met internationale ambities. Daarnaast biedt de positie volop ruimte om u verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van ConnectBike.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week. Het vaste salaris (fulltime) bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring €3.500 tot € 6.000 bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, ervaring en bewezen competenties.

 

Meer info / Solliciteren
Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Kenneth Erselina, via: jobs@conncetbike.net. Voor meer informatie over de functie kunt u hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en zal een halve dag in beslag nemen.

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895