Ready for take-off? Buckle up and let’s enjoy ride! En dat bedoelen we letterlijk want onze organisatie gaat de komende jaren hard groeien. Ben jij iemand die van aanpakken houdt, in bezit bent van een pioniersgeest en graag met ons mee groeit? Ben je niet bang om in het diepe te springen? Dan komen we graag met jou in contact!

De doelstelling van onze scale-up ConnectBike is om – met grootschalige full service E-bike deelsystemen – in onder andere de internationale food delivery markt een toonaangevende positie te verwerven. ConnectBike werkt daarbij samen met ‘s werelds grootste fietsfabrikant Giant, waarmee we samen specifieke A-kwaliteit E-bikes hebben ontwikkeld.

Wat hebben we jou te bieden:

 • Je wordt onderdeel van een snel groeiende E-bike deelsysteem scale-up met grote internationale ambities.
 • Volop kansen om jezelf verder (persoonlijk) te ontwikkelen, je ideeën in de praktijk te concretiseren en mee te groeien met onze organisatie.
 • De mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de vergroening van steden/regio’s en daarmee de leefbaarheid, de economische vitaliteit en bereikbaarheid te vergroten.
 • Een team met zeer gemotiveerde en enthousiaste collega’s waar we naast hard werken ook graag willen kunnen lachen met elkaar.
 • Een open, eerlijke en non hiërarchische bedrijfscultuur.

Hieronder vindt je het overzicht van vacatures bij ConnectBike. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan jouw CV met korte motivatie voor een open sollicitatie naar jobs@connectbike.net/be. We zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerd talent om onze organisatie te versterken.

Openstaande vacatures

+ Fiets- en Servicetechnicus

(Beginnend) Fietstechnicus met goed gevoel voor service

salarisniveaus: €2300 – €3500

 

Inhoud van de functie

Als Mobiele Fiets- en Servicetechnicus bent je verantwoordelijk voor het rijklaar maken en de service en reparaties van onze (E-)bikes op locatie en/of bij pech onderweg van de klanten van ConnectBike. Dagelijks komen er uiteenlopende service calls binnen voor onderhoudsbeurten of reparaties. De reparaties die wij uitvoeren lopen uiteen van eenvoudige mechanische mankementen tot dieperliggende problemen waarvoor eerst een duidelijke diagnose gesteld dient te worden. Je werkt – na een interne opleiding – in de praktijk meestal aan E-bikes maar ook aan gewone fietsen en verplaatst je dan in de regel door jouw verzorgingsgebied per E-bike en/of elektrische (bak)fiets of openbaar vervoer.

 

Ons aanbod

Wij bieden je – naast een uitgebreid intern opleidingstraject – een zelfstandige functie binnen ons serviceteam. Daarnaast biedt de functie volop ruimte om je verder (professioneel) te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en bewezen competenties bedraagt het bruto maandsalaris minimaal €2.300 en maximaal €3.500 bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek.

 

Taken / werkzaamheden

 • Rijklaar maken en uitleveren van (E-)bikes bij onze klanten.
 • Zelfstandig – op locatie en/of bij pech onderweg – uitvoeren van reparaties en plegen van onderhoud aan E-bikes en reguliere fietsen.
 • Zelfstandig opstellen van diagnoses voor reparaties.
 • Ondersteuning bieden aan collega’s en klanten m.b.t. service, reparaties en verkooptrajecten.
 • Correct en consequent vastleggen van elke reparatie en onderhoudsbeurt in ons systeem, en indien nodig tijdig contact onderhouden met klanten over de voortgang van reparaties.
 • Signaleren en doorgeven van additionele klantbehoeften en koopsignalen bij bestaande relaties.

 

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau (verkregen middels opleidingen en/of werkervaringen), een afgeronde opleiding tot fietstechnicus, op MBO niveau 2 is een pré.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • Je bent positief ingesteld, een doorzetter en gewend om onder tijdsdruk een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening te leveren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent service en dienstverlenend ingesteld.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bereid om – om toerbeurten – te werken op weekenddagen en (inter)nationaal te reizen voor jouw werkzaamheden.

 

Meer info / Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun cv en korte motivatie richten aan Kenneth Erselina, via e-mail: kenneth@connectbike.net/be. Voor meer informatie over de functie kun je Kenneth ook telefonisch bereiken via +31 6 3625 1313.

+ Sales Consultant

Commercieel gedreven talent met 3 jaar relevante werkervaring

 

Ben jij enthousiast om onze klanten mobiliteitsoplossingen te bieden met de e- bike in de hoofdrol? Ga je voor de beste oplossingen in stedelijke omgevingen en duurzame veranderingen? Ons team dat gaat voor niks minder dan uitstekende service en duurzame vervoersoplossingen.

Met grootschalige fietsstimuleringsprojecten zorgt ConnectBike ervoor dat medewerkers de e-bike gebruiken voor woon-werk en zakelijk verkeer. ConnectBike levert e-bike deelsystemen en heeft speciaal voor de Delivery markt, samen met Giant een zeer stoere e-bike van hoge kwaliteit ontwikkeld. ConnectBike is volledig ingesteld op het verlenen van service aan de klant, met slimme logistiek en met een mentaliteit om alle beloftes waar te maken.

Omdat wij snel groeien, zijn we per direct op zoek naar een Sales Consultant Duurzame Mobiliteit met een echte “jagers” mentaliteit.

Inhoud van de functie

Als Sales Consultant Duurzame Mobiliteit geef jij onze relaties snel en praktisch (mobiliteits)advies. Het zit in je natuur om nieuwe klanten te vinden en je realiseert zo je persoonlijke sales targets.

Taken:

 • Verantwoordelijk voor de realisatie en het behalen van je persoonlijke targets.
 • Na een interne training opereert je als een waardevolle sparring- en adviespartner voor potentiële en huidige relaties inzake duurzame mobiliteitsvraagstukken
 • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een slim persoonlijk verkoopplan.
 • Bijhouden van een correcte (sales) administratie waaronder contracten, e- mailafhandeling, offertes etc.
 • Initiëren van het verkoopproces door het systematisch plannen van afspraken met prospects en later bestaande relaties, door middel van koude acquisitie, het geven van presentaties en houdt daarbij rekening met de eisen en wensen van de klant maar verliest hierbij het commercieel en maatschappelijk belang niet uit het oog.
 • Vergroten van de omzet bij en betrokkenheid van bestaande relaties door nieuwe producten en diensten aan te bieden en kansen in de markt te spotten.

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau (verkregen middels opleidingen en/of werkervaringen).
 • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring opgedaan als accountmanager en/of sales consultant met daarbij de focus op B2B.
 • Je bent ambitieus, proactief en inventief, probleemoplossend en vasthoudend.
 • Je hebt affiniteit met (koude) acquisitie en bent in staat relaties op te bouwen en uit te bouwen.
 • Je bent ondernemend ingesteld en prima in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • Je bent een doorzetter en gewend om met periodieke targets te werken en deze ook te realiseren.
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, overtuigingskracht en bent een goede onderhandelaar.

Vereiste competenties

Klantgericht handelen
Richt de aandacht op een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan (interne) klanten; zorgt ervoor dat aan de behoefte van de (interne) klant wordt voldaan; verliest daarbij het zakelijk belang van ConnectBike niet uit het oog.

Samenwerken
Draagt actief bij aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen. Bevordert de onderlinge communicatie. Deelt informatie soepel met anderen. Ondersteunt anderen.

Continu leren en zelfontplooiing
Streeft uit zichzelf naar het vergroten van kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van gedrag.

Resultaatgericht / volhardend
Zorgt ervoor dat gestelde doelen gerealiseerd worden binnen de voorwaarden die daartoe gesteld zijn. Blijft volhouden, ook bij weerstand of onbegrip van anderen. Denkt in oplossingen.

Ondernemend
Onderzoekt, herkent en signaleert realistische zakelijke kansen en ontwikkelingen in concrete markten en/of bij individuele klanten; en vertaalt deze naar commerciële concrete plannen en acties en je bent daarin creatief.

Communicatie structureren
Zorgt dat communicatie (face to face, telefonisch, schriftelijk) effectief en efficiënt, is richting de relevante doelgroepen. Brengt daartoe de juiste structuur aan. Benut beschikbare kanalen optimaal.

Druk aankunnen
Blijft goed presteren onder druk. Hanteert kritiek adequaat. Weet mechanismen in werking te stellen die de druk verminderen. Signaleert op tijd in geval van overmacht.

Ons aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie en volop ruimte om je verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van ConnectBike.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week met een marktconforme beloning. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, ervaring en bewezen competenties.

Meer info / Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Maike Wessels, via: maike@connectbike.net/be .Voor meer informatie over de functie kun je haar ook telefonisch bereiken via 06-40858795.

+ Growth Hacker

Marketing talent met minimaal 2 jaar ervaring

 

Ben jij enthousiast om onze klanten mobiliteitsoplossingen te bieden met de e-bike in de hoofdrol? Ga je voor de beste oplossingen in stedelijke omgevingen en duurzame veranderingen? Ons team dat gaat voor niks minder dan uitstekende service en duurzame vervoersoplossingen.

Met grootschalige fietsstimuleringsprojecten zorgt ConnectBike ervoor dat medewerkers de e-bike gebruiken voor woon-werk en zakelijk verkeer. ConnectBike levert e-bike deelsystemen en heeft speciaal voor de Delivery markt, samen met Giant een zeer stoere e-bike van hoge kwaliteit ontwikkeld. ConnectBike is volledig ingesteld op het verlenen van service aan de klant, met slimme logistiek en met een mentaliteit om alle beloftes waar te maken.

Omdat wij snel groeien, zijn we per direct op zoek naar een gedreven Growth Hacker met een echte “hands on” mentaliteit.

 

Inhoud van de functie

 • Als Growth Hacker ontwikkel je binnen ConnectBike tot een Online Marketing Specialist die zich specifiek richt op het versnellen van de groei van onze organisatie. Dit doe je onder andere door onze sales processen, kanalen en methodieken te “hacken”: doorgronden, testen/experimenteren, verbeteren en aan te passen.
 • Als Growth Hacker ben je uiteindelijk een veelkunner die zich daarnaast specialiseert in een aantal online disciplines. Op deze manier heb je overzicht van alle mogelijkheden en zoekt je meerdere aansluitende elementen bij elkaar om een zo groot mogelijke effectiviteit te realiseren.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van traffic en optimale conversie op onze website naar kwalitatieve leads voor sales door o.a. A/B testen van de website (en andere online kanalen), het realiseren van landingspagina’s en ontwikkelen van online campagnes. Tevens ben je ons eerste aanspreekpunt voor externe MarCom bureaus.
 • In deze functie heb je primair als doel: het vinden van de meest effectieve en efficiënte manier om onze social venture te laten groeien (en om deze groei te behouden). In deze rol ben je veel aan het experimenteren en analyseren, maar ben je ook bezig om processen te verbeteren. In die zin ben je een verkenner van de organisatie en loopt constant voor op de ontwikkelingen.


Functie-eisen:

 • Je bent klaar om aan je carrière te beginnen en hebt net een studie afgerond in bijvoorbeeld (Digitale) Marketing, Psychologie of Business Innovation Management (of je bent heel gemotiveerd om te gaan Growth Hacken).
 • Je bent een avonturier: niet bang om in het onbekende te springen, risico’s te nemen en houdt ervan om nieuwe dingen te leren.
 • Je denkt in processen en structuren, zo ook in je dagelijkse werk.
 • Je hebt de instelling van: nu doen, perfectioneren komt later.
 • Je ziet fouten als kansen om te leren en je daagt jezelf en anderen continu uit, zodat we onszelf blijven ontwikkelen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • Je bent een doorzetter en kunt prima omgaan met deadlines.
 • Je bent ambitieus en bereid om op kosten van ConnectBike een professionele Growth Hackers opleiding (en/of cursussen) te volgen.


Vereiste competenties

Klantgericht handelen
Richt de aandacht op een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan (interne) klanten; zorgt ervoor dat aan de behoefte van de (interne) klant wordt voldaan; verliest daarbij het zakelijk belang van ConnectBike niet uit het oog.

Samenwerken
Draagt actief bij aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen. Bevordert de onderlinge communicatie. Deelt informatie soepel met anderen. Ondersteunt anderen.

Continu leren en zelfontplooiing
Streeft uit zichzelf naar het vergroten van kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van gedrag.

Doelen bereiken
Zorgt ervoor dat gestelde doelen gerealiseerd worden binnen de voorwaarden die daartoe gesteld zijn. Blijft volhouden, ook bij weerstand of onbegrip van anderen. Denkt in oplossingen.

Anderen begrijpen

Luistert en stelt relevante vragen teneinde anderen te begrijpen. Zorgt ervoor dat de ander weet dat hij/ zij begrepen is. Vraagt door waar nodig.

Systematisch werken

Werkt op een systematische, nauwkeurige en effectieve manier. Ook onder tijdsdruk.

Analyseren

Onderscheidt hoofd- van bijzaken, maakt correct gebruik van logica en gaat daarbij nauwkeurig te werk. Trekt gegronde conclusies uit beschikbare informatie.

Druk aankunnen
Blijft goed presteren onder druk. Hanteert kritiek adequaat. Weet mechanismen in werking te stellen die de druk verminderen. Signaleert op tijd in geval van overmacht.

Ons aanbod

Wij bieden je een zelfstandige functie en volop ruimte om je verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van ConnectBike.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week met een marktconforme beloning. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, ervaring en bewezen competenties.

 

Meer info / Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Kenneth Erselina, via: kenneth@connectbike.net/be.Voor meer informatie over de functie kunt je hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313.

Een (ontwikkel) assessment maakt onderdeel uit van de procedure en zal een halve dag in beslag nemen.

+ Manager Service, Onderhoud & Logistiek

Ondernemende manager, bouwer met uitstekend gevoel voor service & logistiek

salarisniveau: €4500 – €5500

Ready for take-off? Buckle up and let’s enjoy ride! En dat bedoelen we letterlijk want onze afdeling Service & Operations (S&O) organisatie gaat de komende jaren enorm hard groeien. Daarom zijn we per direct opzoek naar versterking voor ons huidige S&O team.

Ben jij die hands-on Manager Service, Onderhoud & Logistiek die graag met ons mee groeit en niet bang is om in het diepe te springen? Krijg je energie wanneer je elke dag weer meer dan “100” nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgt, die je niet zag aankomen toen je opstond? Lees dan vooral verder want dan komen we graag met jou in contact!

De doelstelling van onze scale-up ConnectBike is om – met grootschalige full service E-bike deelsystemen – in onder andere de internationale food delivery een toonaangevende positie te verwerven. ConnectBike werkt daarbij samen met ‘s werelds grootste fietsfabrikant Giant, waarmee we samen specifieke A-kwaliteit E-bikes hebben ontwikkeld.

 

Team

Als Manager Service, Onderhoud & Logistiek heb je zitting in het MT en rapporteer je aan onze CEO. De huidige S&O organisatie bestaat momenteel uit 6 medewerkers en groet op termijn naar 250 medewerkers. In dit team ben je eindverantwoordelijk voor de aanname en training van de S&O medewerkers, de hoge kwaliteit van onze service en de snelle groei van de S&O organisatie van ConnectBike.

 

Selectie van uitdagingen voor de eerste 16 maanden

 • Van scratch af aan organisatorisch en operationele fundament leggen voor de verdere professionalisering en (internationale) groei van onze S&O organisatie met de focus in eerste instantie op Nederland, België, DACH landen en in een later stadium de overige EU landen.
 • Als meewerkend voorvrouw/man zorgdragen voor de dagelijkse operationele aansturing van de S&O organisatie en de realisatie van de jaarlijks overeengekomen doelstellingen en daaraan gekoppelde KPI’s; minstens 6 service beurten per fiets per jaar en < 10% downtime.
 • Implementeren van een efficiënte (interne) communicatiestructuur die zorgt dat dat we exact weten wat er bij onze klanten speelt, waardoor (mogelijke) S&O issues kunnen worden voorkomen en/of snel worden opgelost en resulteert in een hoge klanttevredenheid.
 • Beoordelen, opzetten, onderhouden en uitbouwen van een effectief netwerk van internationale S&O partners zoals ANWB, Touring, etc. 

Wie zoeken we

 • Je hebt WO/HBO denk- en werkniveau en minimaal in bezit van één of meerdere afgeronde logistieke-, commerciële- en managementopleidingen op HBO+ niveau.
 • Je hebt aantoonbare succesvolle leidinggevende ervaring opgedaan met de implementatie, van scratch af aan opbouwen en professionaliseren van (snel groeiende) internationaal georiënteerde service- en logistieke organisatie(s).
 • Je hebt uitstekende kennis van Excel en van moderne communicatie- en administratiemiddelen alsmede bijbehorende programma’s waaronder Microsoft Office en logistieke en conversie verhogende ERP/CRM systemen.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift (een derde taal is een pré)
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt graag samen met mensen binnen en buiten de organisatie.

Wat bieden we jou:

 • Je wordt onderdeel van een snel groeiende E-bike deelsysteem scale-up met grote internationale ambities.
 • Een mooie kans om jezelf verder (persoonlijk) te ontwikkelen, je ideeën in de praktijk te concretiseren en mee te groeien met onze organisatie.
 • De mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de vergroening van steden/regio’s en daarmee de leefbaarheid, de economische vitaliteit en bereikbaarheid te vergroten.
 • Een team met zeer gemotiveerde en enthousiaste collega’s waar we naast hard werken ook graag willen kunnen lachen met elkaar.
 • Een open, eerlijke en non hiërarchische bedrijfscultuur.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Het bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal €4.500 en maximaal €5.500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, ervaring en bewezen competenties.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de gevraagde kwalificaties? Dan  maken we graag op korte termijn met je kennis en kun je jouw cv en korte motivatie naar sturen Kenneth Erselina: kenneth@connectbike.net/be . Voor meer informatie over de functie kun je hem ook telefonisch bereiken via: 06-36251313. Een (ontwikkel) assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!