Laat die auto lekker staan en kom met de E-bike naar het werk! Daarmee legt u moeiteloos grote afstanden af én staat u niet meer in de file.

FIETS VAN DE ZAAK 2020 VOOR WERKNEMERS

De fiets van de zaak is terug. Dat is goed, want als u fietst (en de auto laat staan) draagt u bij aan schone lucht. Vanaf 1 januari 2020 geldt er heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De bijtelling voor een fiets van de zaak is dan 7%.

 Concreet betekent dit dat u voor minder dan €5 per maand een E-bike met een aanschafwaarde van €2.500 kunt rijden.

Waarom geldt deze gunstige regeling? Het kabinet wil dat werknemers vaker de fiets gebruiken. Een goede zaak, want wie vaker de fiets naar zijn werk neemt (en de auto laat staan) is goed bezig voor het milieu én voor zichzelf.

Fietsers komen minder gestresst op hun werk, ze staan immers niet meer in de file en hoeven niet te zoeken naar een parkeerplek. Ze zijn bovendien fitter want ze bewegen. Dat geldt voor mensen die een fiets gebruiken, maar ook voor werknemers die kiezen voor een E-bike.

Ook als u een auto of OV-kaart van de zaak hebt, kunt u gewoon voor een fiets of E-bike van de zaak in aanmerking komen. Ook de combinatie is namelijk aantrekkelijk.

 

De voordelen op een rij:

● U rijdt op een fiets of E-bike die bij uw past. ConnectBike heeft een uitgebreid assortiment E-bikes en fietsen van Giant.

● U hoeft geen eenmalig aanschafbedrag te betalen.

● U profiteert van een korting die kan oplopen tot wel 40%.

● U betaalt maandelijks een vast laag maandbedrag.

● Uw fiets of E-bike is via ConnectBike verzekerd.

● U maakt gebruik van onze serviceorganisatie voor het geval uw fiets of E-bike problemen of onderhoud nodig heeft.

● Na afloop van het contract kun u indien gewenst de fiets of E-bike voordelig overnemen.

 

Bereken hier zelf welke regeling voor u het voordeligst is.

DE VOORDELEN VAN EEN E-BIKE

Geen parkeerproblemen meer, geen filestress meer en moeiteloos grotere afstanden afleggen. Kortom, laat de auto staan en kom met de E-bike naar het werk.

E-BIKERS ZIJN GEZONDER

Door met een E-bike naar uw werk te gaan, heeft u meer beweging en dus ook minder stress. Met de E-bike werkt u niet alleen aan uw gezondheid, maar ook aan een beter milieu. Ervaar eens het fietsen op een E-bike, vraag via uw werkgever om een testrit.

FIETSVERGOEDING

Binnen de vrije ruimte van de WKR (1,2% van de totale fiscale brutoloonsom) kan voor een medewerker een bedrag vrijgemaakt worden voor de lease of koop van een E-bike. De werkgever bepaalt de hoogte van het bedrag en de termijnen waarop medewerkers aanspraak kunnen maken. Daarnaast kan er een kilometervergoeding worden gegeven, net als voor een auto. Vanaf 2020 wordt de bijtellingsregeling voor een fiets van de zaak veel voordeliger.

REGELGEVING

Als de werkgever een E-bike aan een werknemer ter beschikking stelt voor werk gerelateerde ritten heeft dat geen fiscale consequenties. Zelfs als de werknemer gedurende de werkdag naar- en van huis rijdt voor de lunch! Voor een privé E-bike mag een werkgever voor zakelijke kilometers, inclusief woon-werkverkeer, onbelast tot € 0,19 per kilometer vergoeden. Dit kan naast vergoedingen in de vrije ruimte binnen de werkkostenregeling.

PRIVATE LEASE

Bij persoonlijke lease betalen medewerkers zelf rechtstreeks een leasebedrag per maand. Zij kunnen van de werkgever als tegemoetkoming een reiskostenvergoeding tot €0,19/km ontvangen. Er geldt dan geen fiscale bijtelling. Daarnaast kan ook een jaarlijkse vergoeding in het kader van de WKR regeling worden gegeven. Dit kan worden verrekend met de salarisuitkeringen.

VOORDELEN VAN REIZEN MET DE E-BIKE

 • Gratis parkeren voor de deur.
 • Voordelig reizen met een gegarandeerde reistijd.
 • U komt fit, fris en zonder stress aan op uw werk.
 • Woon-werkverkeer en tegelijkertijd werken aan uw gezondheid.
 • Een extra duwtje in de rug bij tegenwind en hellingen.
 • Nooit meer in de file.
 • Ook voor gebruik in uw vrije tijd.

DE VOORDELEN VAN CONNECTBIKE

 • U kunt kiezen uit (private) lease of koop.
 • De allerbeste modellen van Giant.
 • Uitgebreide service en onderhoud op uw werklocatie.
 • 24/7 pechhulp door het hele land, ook onderweg.
 • Allriskverzekering.
 • Gespreid betalen bij lease per maand over 4, 5 of 6 jaar.
 • Een vaste leasetermijn voor de hele looptijd.

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895