FULL-SERVICE MOBILITEITSOPLOSSINGEN VOOR HET SOCIAAL DOMEIN

In nauwe samenwerking met zorginstellingen, onderwijsinstellingen en thuiszorgorganisaties heeft ConnectBike een mobiliteitsaanbod met deel E-bikes ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor het sociaal domein. Met als resultaat medewerkers die probleemloos bij school of cliënt aankomen én de stress van de dag wegfietsen.

De E-bike is een ideaal middel om voordelig en op duurzame manier van en naar de school of cliënt te reizen. In veel gevallen is de elektrische fiets sneller dan de auto en het OV. Werknemers staan niet meer in de file, hoeven niet meer eindeloos naar een parkeerplek te zoeken en kunnen tijdens het fietsen het hoofd leegmaken en nieuwe energie tanken.

 Ons aanbod bestaat uit een compleet en op maat gemaakt pakket inclusief E-bike, digitaal slot, online reserveringssysteem en pechhulp en onderhoud.We werken met een laagdrempelig en flexibel deelsysteem dat in de praktijk is ontwikkeld en getest. Onze klanten kunnen dat zonder noemenswaardige IT-inspanningen in de kleuren en uitstraling van hun huisstijl in hun eigen systeem integreren. Zo kunnen E-bikes worden gedeeld, maar ook aan één persoon worden toegewezen.

ConnectBike heeft in het afgelopen jaar meerdere pilots in het sociaal domein gefaciliteerd. Met goede resultaten. Zo bleek bij een grote thuiszorgorganisatie dat medewerkers sneller bij hun cliënt zijn, meer tijd bij die cliënt verblijven en dus meer uren draaien. Een pilot in Amsterdam voor onderwijsinstellingen was zwaar overtekend. Veel onderwijsmedewerkers wonen buiten de stad. Te ver voor de fiets, waardoor ze met het OV of de auto moesten. De E-bike was voor hen een ideale oplossing. Na de pilot bleek dat een groot deel van de medewerkers op de E-bike naar het werk bleef gaan.

 

Wat heeft ConnectBike precies te bieden?

  • Comfortabele en kwalitatieve E-bikes van Giant.
  • Een all-inclusive E-bike oplossing, inclusief financiering, service en onderhoud.
  • Een gebruiksvriendelijk serviceconcept en deelplatform met hoge mate van interoperabiliteit (MaaS neutrale oplossing) dat onze klanten zonder noemenswaardige IT-inspanningen en hoge kosten in hun eigen systeem kunnen integreren.
  • De mogelijkheid een concrete bijdrage te leveren aan de verbetering van de luchtkwaliteit, vergroening en leefbaarheid van steden en regio’s.