Service is het hart van onze organisatie en proposities. Service voor u als klant betekent zoveel mogelijk ontzorgen. Voor de E-bikes is preventief onderhoud en 24/7 pechhulp het belangrijkst. Alleen dan kunt u rekenen op E-bikes die te allen tijde beschikbaar zijn voor uw medewerkers.

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij pech onderweg zorgen we ervoor dat gebruikers snel en goed geholpen worden.

Lees meer

DEELSYSTEEM EN SLOT

Zorg voor gezondere werknemers en een duurzamere bedrijfsvoering door een zakelijk deelfietssysteem te integreren. Met ons fietsdeelsysteem reserveert u handig, op meerdere locaties, een E-bike. De E-bike is voorzien van een slot dat u kunt ontsluiten met uw smartphone of smart card.

Lees meer

FINANCIERING

Leasen of kopen? Kies wat het beste past binnen uw organisatie. Wij bieden verschillende combinaties: zakelijke lease, persoonlijke lease, E-bikes aanschaffen of een combinatie daarvan. Bovendien hebben we leasecontracten met verschillende looptijden.

Lees meer

MAAS OPLOSSING

ConnectBike heeft een duidelijke visie op Mobility as a Service (MaaS). Wij geloven in de grote voordelen van samen delen. Absolute voorwaarde hiervoor: kwaliteit, gebruiksgemak en een optimale aansluiting op bestaande systemen.

Lees meer

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895