Bedrijfsfiets: duurzaam en snel van en naar werk

24 februari 2023

Home » Deliver-e bike » Bedrijfsfiets: duurzaam en snel van en naar werk

In het kort:

Anno 2023 staat het thema duurzame mobiliteit hoog op de agenda bij veel organisaties. Toch wijst de praktijk uit dat hier nog veel winst in te behalen valt als het gaat om het vervoeren van medewerkers en goederen.

Voor de dienstreizen en woon- en werkverkeer is de auto nog altijd de favoriet, terwijl veel van deze reizen vaak prima met een E-bike gedaan kunnen worden. Juist voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare, laagdrempelige en schaalbare mobiliteitsoplossing is het Full Service E-Bike deelsysteem van ConnectBike uitermate geschikt! Het slim delen van E-bikes is de perfecte oplossing voor het verduurzamen van dienstreizen.

Bedrijfsfiets

Voordelen op een rijtje:

 1. Minder kosten.
  Van en naar kantoor reizen met E-bikes is goedkoper dan het OV en al helemaal goedkoper dan de auto. Van brandstof tot aan parkeerkosten; de mobiliteitskosten gaan direct flink omlaag.
 2. Minder CO2-uitstoot.
  Fietsen is na lopen de meest duurzame manier om van A naar B te reizen. In vergelijking met het openbaar vervoer en de auto wordt een stuk minder CO2 uitgestoten. 
 1. Gezond voor werknemers.
  De inzet van E-bikes bieden een low impact vorm van beweging aan werknemers. Hiermee kan de vitaliteit voor werknemers worden vergroot en het verzuim worden verlaagd. 
 1. Efficiëntie en tijdwinst.
  Geen files en altijd kunnen parkeren. Zo start jouw werkdag een stuk minder stressvol en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is. 

Milieu- & kostenbewust!

De deelfiets van ConnectBike is dé duurzame totaaloplossing voor milieu- en kostenbewuste organisaties. De slimme E-bike is naast een digitaal slot, ook uitgerust met een eenvoudig systeem voor het automatisch registreren van de afgelegde ritten en kilometers. Gemakkelijk voor de gebruiker én de financiële afdeling!

Met de elektrische bedrijfsfiets kan je als organisatie al snel kosten en tijd besparen. De E-bike kan gemakkelijk gedeeld worden met meerdere collega’s, met medewerkers van andere bedrijven of toegewezen worden aan één persoon. Ook is het makkelijk om de bedrijfsfiets in te zetten voor privé ritten. Door de automatische rittenregistratie kunnen privé ritten eenvoudig aan werknemers worden doorbelast. Zo blijft de administratie gescheiden en kan de E-bike optimaal worden gebruikt.

Ons totaalconcept

Als fietsen intensief gebruikt worden, kan er natuurlijk ook wel eens iets kapot gaan. ConnectBike zorgt dan dat de E-bike snel gerepareerd wordt.  Kleine reparaties voeren we zelfs binnen 60 minuten uit en bij grotere reparaties staat ConnectBike binnen 24 uur op de stoep. Om te voorkomen dat een E-bike stil komt te staan worden alle E-bikes standaard 4x per jaar preventief onderhouden.

We leveren naast de E-bikes en de service echt het totaalpakket; de E-bikes zijn volledig verzekerd tegen diefstal en schade en er is keuze uit diverse accessoires, zoals fietstassen of telefoonhouders. Ook kun je kiezen voor gepersonaliseerde branding met het bedrijfslogo van jouw organisatie. Én dit alles voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen of verborgen kosten.

Meer weten over ons E-bike systeem of een kosteloze pilot starten voor jouw organisatie? Dat kan hier!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.