Bezorgfiets leasen.

Breng jouw bezorgingen naar een hoger niveau met de Deliver-E+ elektrische bezorgfiets. Dit model is speciaal ontwikkeld voor een snelle en comfortabele bezorging. Gemaakt voor intensief gebruik en maximaal comfort tijdens het fietsen. Eenmaal een rit gemaakt op de Deliver-E+ en je bent verkocht! Laat je volledig ontzorgen door deze bezorgfiets te leasen voor een vaste all-in prijs per maand.

De Giant bezorgfiets.

De Deliver-E+ is ontwikkeld in samenwerking met Giant. Tijdens het ontwikkelingsproces is een hoge mate van circulariteit het uitgangspunt geweest. Zo is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dat het frame “levenslang” meegaat en dat de meeste onderdelen makkelijk vervangbaar en goed recyclebaar zijn. In de praktijk betekent dit dat na contractduur de e-bike eigendom blijft van ConnectBike, deze “refurbished” wordt om vervolgens weer als “nieuw” te kunnen worden ingezet. Hierdoor kan de levensduur van de e-bike in het B2B segment worden verlengd van de gangbare 3 jaar naar minimaal 6 – 9 jaar.

Giant de leverancier van de fietsen van ConnectBike
Partner Giant logo.

Maten:
Midden-motor:
Actieradius:
Accu:
Opladen:

One size fits all (in zwart, wit of op aanvraag)
Powered by Yamaha: Giant SyncDrive C Life, 70 Nm
Circa 100 km
500W (standaard)
3 uur: 80% – 4 uur: 100%

Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Logo thuisbezorgd.nl
TakeAway België
“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
De Beren restaurant logo
De Beren
“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
Sterren icoontjes blauw.
Domino's Pizza logo
Domino's
“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”
Giant en Westerman werken samen.

Giant levert de elektrische fietsen aan Westerman. Als logistiek partner van ConnectBik is Westerman verantwoordelijk voor de eind assemblage van de e-bikes. Vanuit Westerman worden de elektrische fietsen 100% rijklaar bij de afnemer aangeleverd.

Video afspelen

Bezorgfietsen in diverse kleuren.

Een huisstijl kunnen doorvoeren in jouw mobiliteitsplan is belangrijk om gezien te worden door de klant. ConnectBike biedt daarom haar bezorgfietsen aan in twee verschillende kleuren: wit en zwart. Naast de kleur van het frame biedt ConnectBike persoonlijke branding aan, afgestemd op het frame om zichtbaarheid te vergroten. Is wit of zwart niet de gewenste kleur? Neem dan contact op met ConnectBike, er zijn namelijk mogelijkheden om alternatieve kleuren te kiezen bij grootschalige afnames. Zo kan er altijd bezorgd worden in de gewenste huisstijl.

zwarte bezorgfiets
witte bezorgfiets
bezorgfiets

Benieuwd naar onze Deliver-E+ bezorgfiets?

Test nu gratis!

Doe volledig vrijblijvend een proefrit. Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen. 

Voordelen van de bezorgfiets.

Een bezorgfiets leasen brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit geldt zowel voor de ondernemer, de berijder van de bezorgfiets en het milieu.

Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit.

Voordelen voor
de ondernemer

Overstappen van de auto of scooter naar een bezorgfiets was nog nooit zo aantrekkelijk. De voordelen van de bezorgfiets zijn namelijk legio. Zo kan je de bezorgtijd reduceren doordat je niet in de file hoeft te staan. De grote actieradius van de fiets zorgt er vervolgens voor dat je meer bezorgingen kan voltooien op één accu. Je kunt kosten verlagen als je overstapt van brandstof auto’s of scooters naar de elektrische bezorgfiets.

Gezamenlijk, Wij zijn connected

Voordelen voor
de rider

Als berijder is er niets fijner dan goed materiaal. De bezorgfiets biedt uitstekend rijcomfort, beschikt over een betrouwbare motor en heeft enkele slimme functies. Bovendien heb je geen rijbewijs nodig om van de bezorgfiets gebruik te maken, ben je milieubewuster bezig en bevorder je ook direct je eigen gezondheid door meer beweging tijdens het gebruik.

Duurzaamheid op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

Voordelen voor
het milieu

Het gebruik van de bezorgfiets brengt uiteraard voordelen met zich mee voor het milieu. Een groot voordeel van de bezorgfiets is dat je geen CO2-uitstoot veroorzaakt of fijnstof uitstoot tijdens het rijden. Daardoor draag je bij aan een beter klimaat en schonere lucht tijdens elke rit. Verder verbruik je uiteraard geen brandstoffen die gewonnen dienen te worden om gebruik te maken van de bezorgfiets. En de accu kan aan het einde van zijn levensduur worden gerecycled en worden hergebruikt voor andere doeleinden.

All-in service.

*Bij juist gebruik van de fiets

Bezorgfiets lease prijzen.

Wij plannen het preventief onderhoud automatisch in. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Gaat jouw elektrische fiets stuk of wordt deze gestolen? Geen zorgen. De fiets is verzekerd en de kosten voor de verzekering zijn in het vaste bedrag per maand inbegrepen. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan. 

Wat zijn de kosten van een bezorgfiets? Wacht niet langer en vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Service van ConnectBike.

Wij bieden full-service e-bikes voor zorgeloze bezorging. Een premium bezorgfiets met premium service op locatie voor een vast leasebedrag per maand. Daarbij garandeert onze service een maximale uptime van de bezorgfiets. Wij voeren elke 6 tot 8 weken preventief onderhoud uit en zorgen voor een snelle afhandeling van incidentele service calls. Zo staan de e-bikes altijd klaar voor gebruik!

0 %
Verzekerd
0 x
Per jaar full service en onderhoud
< 10 uur
Service op locatie
bezorgfietsen

Vragen over onze bezorgfiets?

Afhankelijk van de looptijd van het leasecontract, het aantal fietsen en de accessoires (bezorgbox en/of stickers) die bij de fiets worden besteld, wordt een prijs opgemaakt. Wil je een voorstel opmaat hebben, vraag dit aan via de offerte aanvraag knop op de website.

Gaat jouw bezorgfiets stuk of wordt deze gestolen? Geen zorgen. Ook deze kosten zijn in het vaste bedrag per maand inbegrepen. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan. 

Wij bieden full-service E-bikes voor zorgeloze bezorging. Een premium bezorgfiets met premium service op locatie voor een vast leasebedrag per maand. Daarbij garandeert onze service een maximale uptime van de bezorgfiets. Wij voeren elke 6 tot 8 weken preventief onderhoud uit en zorgen voor een snelle afhandeling van incidentele service calls. Zo staan de E-bikes altijd klaar voor gebruik!

Het samenstellen van een bezorgfiets is heel eenvoudig. Je kunt zelf een kleur (wit of zwart) voor de elektrische bezorgfiets kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een bezorgbox te monteren op de bezorgfiets en deze fiets te voorzien van bestickering met eigen logo. In het orderformulier kan je deze specificaties zelf makkelijk aangeven. 

nl_NLNL

Vraag hier jouw brochure aan.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.