Bezorgfiets leasen.

Breng jouw bezorgingen naar een hoger niveau met de Deliver-E+ elektrische bezorgfiets. Dit model is speciaal ontwikkeld voor een snelle en comfortabele bezorging. Gemaakt voor intensief gebruik en maximaal comfort tijdens het fietsen. Eenmaal een rit gemaakt op de Deliver-E+ en je bent verkocht! Laat je volledig ontzorgen door deze bezorgfiets te leasen voor een vaste all-in prijs per maand.

De Giant bezorgfiets.

De Deliver-E+ is ontwikkeld in samenwerking met Giant. Tijdens het ontwikkelingsproces is een hoge mate van circulariteit het uitgangspunt geweest. Zo is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dat het frame “levenslang” meegaat en dat de meeste onderdelen makkelijk vervangbaar en goed recyclebaar zijn. In de praktijk betekent dit dat na contractduur de e-bike eigendom blijft van ConnectBike, deze “refurbished” wordt om vervolgens weer als “nieuw” te kunnen worden ingezet. Hierdoor kan de levensduur van de e-bike in het B2B segment worden verlengd van de gangbare 3 jaar naar minimaal 6 – 9 jaar.

Premium E-bike.

Kies voor premium bezorgfietsen en premium service van ConnectBike. De Giant bezorgfiets is uitermate geschikt voor intensief gebruik en maximaal rijcomfort. 

Giant de leverancier van de fietsen van ConnectBike
Partner Giant logo.

Maten: One size fits all
Midden-motor: Giant SyncDrive C Life, 70 Nm
Actieradius: Circa 100 km
Accu: 500W (standaard)
Opladen: 3 uur: 80% – 4 uur: 100%

Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Logo thuisbezorgd.nl
TakeAway België
“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
De Beren restaurant logo
De Beren
“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
Sterren icoontjes blauw.
Domino's Pizza logo
Domino's
“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”
Giant en Westerman werken samen.

Giant levert de elektrische fietsen aan Westerman. Als logistiek partner van ConnectBik is Westerman verantwoordelijk voor de eind assemblage van de e-bikes. Vanuit Westerman worden de elektrische fietsen 100% rijklaar bij de afnemer aangeleverd.

Video afspelen

Bezorgfietsen in diverse kleuren.

Een huisstijl kunnen doorvoeren in jouw mobiliteitsplan is belangrijk om gezien te worden door de klant. ConnectBike biedt daarom haar bezorgfietsen aan in twee verschillende kleuren: wit en zwart. Naast de kleur van het frame biedt ConnectBike persoonlijke branding aan, afgestemd op het frame om zichtbaarheid te vergroten. Is wit of zwart niet de gewenste kleur? Neem dan contact op met ConnectBike, er zijn namelijk mogelijkheden om alternatieve kleuren te kiezen bij grootschalige afnames. Zo kan er altijd bezorgd worden in de gewenste huisstijl.

zwarte bezorgfiets
witte bezorgfiets
bezorgfiets

Benieuwd naar onze Deliver-E+ bezorgfiets?

Test nu gratis!

Doe volledig vrijblijvend een proefrit. Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen. 

Voordelen van de bezorgfiets.

Een bezorgfiets leasen brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit geldt zowel voor de ondernemer, de berijder van de bezorgfiets en het milieu.

Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit.

Voordelen voor
de ondernemer

Overstappen van de auto of scooter naar een bezorgfiets was nog nooit zo aantrekkelijk. De voordelen van de bezorgfiets zijn namelijk legio. Zo kan je de bezorgtijd reduceren doordat je niet in de file hoeft te staan. De grote actieradius van de fiets zorgt er vervolgens voor dat je meer bezorgingen kan voltooien op één accu. Je kunt kosten verlagen als je overstapt van brandstof auto’s of scooters naar de elektrische bezorgfiets.

Gezamenlijk, Wij zijn connected

Voordelen voor
de rider

Als berijder is er niets fijner dan goed materiaal. De bezorgfiets biedt uitstekend rijcomfort, beschikt over een betrouwbare motor en heeft enkele slimme functies. Bovendien heb je geen rijbewijs nodig om van de bezorgfiets gebruik te maken, ben je milieubewuster bezig en bevorder je ook direct je eigen gezondheid door meer beweging tijdens het gebruik.

Duurzaamheid op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

Voordelen voor
het milieu

Het gebruik van de bezorgfiets brengt uiteraard voordelen met zich mee voor het milieu. Een groot voordeel van de bezorgfiets is dat je geen CO2-uitstoot veroorzaakt of fijnstof uitstoot tijdens het rijden. Daardoor draag je bij aan een beter klimaat en schonere lucht tijdens elke rit. Verder verbruik je uiteraard geen brandstoffen die gewonnen dienen te worden om gebruik te maken van de bezorgfiets. En de accu kan aan het einde van zijn levensduur worden gerecycled en worden hergebruikt voor andere doeleinden.

All-in service.

*Bij juist gebruik van de fiets

Bezorgfiets lease prijzen.

Wij plannen het preventief onderhoud automatisch in. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Gaat jouw elektrische fiets stuk of wordt deze gestolen? Geen zorgen. De fiets is verzekerd en de kosten voor de verzekering zijn in het vaste bedrag per maand inbegrepen. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan. 

Wat zijn de kosten van een bezorgfiets? Wacht niet langer en vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Service van ConnectBike.

Wij bieden full-service e-bikes voor zorgeloze bezorging. Een premium bezorgfiets met premium service op locatie voor een vast leasebedrag per maand. Daarbij garandeert onze service een maximale uptime van de bezorgfiets. Wij voeren elke 6 tot 8 weken preventief onderhoud uit en zorgen voor een snelle afhandeling van incidentele service calls. Zo staan de e-bikes altijd klaar voor gebruik!

0 %
Verzekerd
0 x
Per jaar full service en onderhoud
< 10 uur
Service op locatie
bezorgfietsen

Vragen over onze bezorgfiets?

Afhankelijk van de looptijd van het leasecontract, het aantal fietsen en de accessoires (bezorgbox en/of stickers) die bij de fiets worden besteld, wordt een prijs opgemaakt. Wil je een voorstel opmaat hebben, vraag dit aan via de offerte aanvraag knop op de website.

Gaat jouw bezorgfiets stuk of wordt deze gestolen? Geen zorgen. Ook deze kosten zijn in het vaste bedrag per maand inbegrepen. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan. 

Wij bieden full-service E-bikes voor zorgeloze bezorging. Een premium bezorgfiets met premium service op locatie voor een vast leasebedrag per maand. Daarbij garandeert onze service een maximale uptime van de bezorgfiets. Wij voeren elke 6 tot 8 weken preventief onderhoud uit en zorgen voor een snelle afhandeling van incidentele service calls. Zo staan de E-bikes altijd klaar voor gebruik!

Het samenstellen van een bezorgfiets is heel eenvoudig. Je kunt zelf een kleur (wit of zwart) voor de elektrische bezorgfiets kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een bezorgbox te monteren op de bezorgfiets en deze fiets te voorzien van bestickering met eigen logo. In het orderformulier kan je deze specificaties zelf makkelijk aangeven. 

Een bezorgfiets is een speciale fiets ontworpen voor het bezorgen van goederen of maaltijden. Het heeft vaak dragers of compartimenten voor efficiënt transport. Een “elektrische bezorgfiets” wordt aangedreven door een elektrische motor, waardoor het trappen wordt ondersteund. Dit type fiets is populair vanwege milieuvriendelijkheid en kostenefficiëntie, vooral in stedelijke gebieden.

Leasen van een bezorgfiets betekent betalen voor het gebruik gedurende een periode van 3 jaar. Onderhoud en reparaties zijn hierbij inbegrepen. Lees het leasecontract zorgvuldig door om alle voorwaarden en verplichtingen te begrijpen.

Ja, ook ZZP’ers hebben de mogelijkheid om een elektrische bezorgfiets bij ConnectBike te leasen. Dit stelt zelfstandige ondernemers in staat om gebruik te maken van de voordelen van een elektrische bezorgfiets voor hun zakelijke activiteiten, zoals efficiënte bezorgdiensten, zonder direct te hoeven investeren in de aankoop van een elektrische bezorgfiets. Het leasen van een elektrische bezorgfiets biedt flexibiliteit en kan afgestemd worden op de behoeften van ZZP’ers.

Het leasen van een elektrische bezorgfiets in plaats van kopen biedt diverse financiële en operationele voordelen. Het stelt bedrijven in staat om operationele kosten te spreiden over de leaseperiode, zonder een grote initiële investering te doen. Daarnaast zijn onderhoudskosten inbegrepen, waardoor onverwachte uitgaven worden geminimaliseerd. Leasen biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën, wat vooral belangrijk is in de snel evoluerende wereld van elektrische bezorgfietsen. Het bevrijdt kapitaal voor andere bedrijfsbehoeften en geeft bedrijven de ruimte om hun activiteiten efficiënt te beheren zonder zich bezig te hoeven houden met eigendomskwesties.

Het kiezen voor een elektrische bezorgfiets in plaats van een bezorgscooter biedt niet alleen milieuvriendelijke voordelen, maar heeft ook kosteneffectieve en operationele voordelen. Elektrische bezorgfietsen hebben geen directe uitstoot en dragen bij aan duurzaamheid. Bovendien hebben werknemers geen rijbewijs nodig om een elektrische bezorgfiets te besturen, wat wervingsvoordelen biedt en de toegang tot een breder scala van potentiële werknemers vergemakkelijkt.

In vergelijking met bezorgscooters zijn elektrische bezorgfietsen vaak kostenefficiënter in termen van aanschafprijs, brandstofkosten en onderhoud. Deze kostenvoordelen dragen bij aan een gunstige bedrijfsbalans en verminderen de operationele uitgaven. Het gebruik van elektrische bezorgfietsen is daarmee niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook financieel aantrekkelijk voor bedrijven.

De elektrische bezorgfiets wordt afgeleverd met bezorgbox(en) naar keuze. Bovendien bestaat de optie om de bezorgfiets te voorzien van persoonlijke branding, zoals het toevoegen van een logo. Je hebt de keuze uit een wit of zwart frame, of zelfs een op maat gemaakt frame dat is afgestemd op de kleuren van jouw huisstijl. Zo wordt de bezorgfiets niet alleen een functioneel transportmiddel, maar ook een representatieve en herkenbare uitbreiding van jouw bedrijfsidentiteit.

In het leasepakket voor de elektrische bezorgfiets zijn onder andere een leaseperiode van 36 maanden, service en onderhoud op locatie, een bezorgbox, een vast maandelijks leasebedrag, 100% anti-lek achterband, verzekeringen, gepersonaliseerde branding, en reserveonderdelen inbegrepen. Dit uitgebreide pakket biedt bedrijven een complete oplossing voor het leasen van elektrische bezorgfietsen van ConnectBike, inclusief service, accessoires en mogelijkheden voor merkidentiteit.

Wij voeren standaard periodiek preventief onderhoud uit op elke e-bike. Indien er tussentijds service nodig is aan een e-bike, bijvoorbeeld in geval van schade of bij een technisch defect, dan kun je contact opnemen via de webportal van ConnectBike: https://connectbike.net/contact of telefonisch via +31 (0)85 047 1806. We streven ernaar om eventuele problemen binnen 48 uur op te lossen, zodat jouw bedrijf zonder onderbreking kan blijven draaien.

De leasetermijn voor de elektrische bezorgfietsen bedraagt 36 maanden. Deze gestandaardiseerde termijn biedt bedrijven een vaste periode voor hun leaseovereenkomsten en geeft tegelijkertijd een gestructureerde aanpak voor het gebruik van de elektrische bezorgfietsen. Deze duur biedt bedrijven de nodige flexibiliteit in hun financiële planning en operationele strategieën.

Ja, de elektrische bezorgfietsen worden geleverd met bezorgboxen, verkrijgbaar in verschillende maten. Je hebt de mogelijkheid om de bezorgboxen zowel voor- als achterop de fiets te monteren, afhankelijk van je specifieke behoeften. Daarnaast bestaat de optie om de bezorgboxen te voorzien van persoonlijke branding, zoals een bedrijfslogo. Op deze manier biedt de elektrische bezorgfiets niet alleen praktisch gemak maar fungeert het ook als een effectief middel voor merkpromotie.

Bij het leasen van een elektrische bezorgfiets zijn er diverse branding mogelijkheden om de fiets aan te passen aan de bedrijfsidentiteit. Het is mogelijk om het logo op de bezorgboxen, de accu en de jasbeschermer van de elektrische bezorgfiets te plaatsen. Daarnaast bestaat de optie om de kleur van het frame af te stemmen op de huisstijl van het bedrijf. Met deze aanpassingen zijn de branding mogelijkheden eindeloos, waardoor de elektrische bezorgfiets een gepersonaliseerd en herkenbaar element wordt binnen de bedrijfsuitstraling.

nl_NLNL
Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.