Pers

Hoe krijg je medewerkers uit de auto en op de E-bike? Die vraag staat centraal in de Slim Leasen podcast van Arval waarin Kenneth Erseline, co-founder van ConnectBike, één van de gasten is.

Kenneths antwoord laat aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘Met een goede E-bike, goede service en pechhulp en duidelijke voorwaarden voor medewerker.’ Volgens Kenneth is het voor iedere organisatie mogelijk om werknemers uit de auto en op de E-bike te krijgen en zo invulling te geven aan een duurzaam mobiliteitsbeleid.

De hele podcast is hier te beluisteren.

In het gesprek gaat Kenneth ook dieper in over de nieuwe fiscale wetgeving voor de E-bike van de zaak. Die gaat per 1 januari 2020. De bijtelling van 7 procent maakt het voor werkgevers en werknemers een stuk aantrekkelijker om een E-bike van de zaak aan te bieden of te nemen.