ConnectBike heeft in nauwe samenwerking met spelers uit de food delivery markt een ‘heavy duty’ E-bike ontwikkeld. Bestand tegen zeer intensief gebruik en met maximaal rijcomfort.

 

Een E-bike is een duurzaam en voordelig alternatief voor de scooter of auto. Daar zijn de meeste restaurants en food delivery platforms het inmiddels over eens. Toch horen we vaak klachten over de kwaliteit van de bezorg E-bikes en met name de service. Vandaar dat we zelf een ‘heavy duty’ E-bike hebben ontwikkeld: de “Deliver-E” met een adequaat onderhoudspakket. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de E-bike, dan kunt u altijd rekenen op onze service en pechhulp. Waar u ook bent gevestigd in Nederland of België. Zo kunt U zich richten op het bezorgen van maaltijden, wij bekommeren ons om de E-bike.

“Jullie fietsen zijn “1000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Geen enkele negatieve toon gehoord vanuit de bezorgers. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar”.

– FRANCHISE ONDERNEMER, DOMINO’S PIZZA –

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

“De fiets is licht en eenvoudig te controleren, wat het manoeuvreren vergemakkelijkt tijdens drukke dagen in Antwerpen. Ik ben ook fan van het design van de fiets en de dikke banden waardoor we niet vast geraken in tramsporen. Ook de pedalen zijn zeer comfortabel.”

– BEZORGER, TAKEAWAY –

Jullie fiets bevalt erg goed, ik krijg van iedereen zeer positieve feedback. Bij onze overige fietsen moeten we de accu 2-3 keer opladen per dag. Met jullie fietsen kunnen we de hele dag door op 1 accu lading. Iedereen is zeer te spreken over de kracht en snelheid van de motor en vindt het fijn dat ze nu moeten fietsen ten opzichte van de oude fietsen”.

– RESTAURANT MANAGER, DOMINO’S PIZZA –

Onze partner voor de ontwikkeling en productie van E-bikes is ’s werelds grootste fietsfabrikant Giant. Die naam staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met de R&D capaciteiten van Giant en de praktijkervaring van marktpartijen, ontwikkelen wij E-bikes met de juiste eigenschappen voor het marktsegment dat wij willen bedienen. Zo is voor de Food Delivery markt ons model de “Deliver-E‘ ontstaan. Robuust, cool, scherp geprijsd en het allerbelangrijkst: een adequaat servicepakket.

Giant logo

 Wat biedt ConnectBike?

  • Een ‘heavy duty’ Giant E-bike speciaal ontwikkeld voor de food delivery markt.
  • Snelle en adequate pechhulp
  • Regelmatig preventief onderhoud
  • Smart lock te bedienen met App, tag of bedrijfskaart
  • Ritregistratie
  • All-inclusive E-bike mobiliteitsoplossing, inclusief financiering (accessoires), verzekering, onderhoud en pechhulp
  • Uiterst scherpe prijzen

Aanvraagformulier gratis testen Deliver-E

Voor bedrijven die maaltijden of andere goederen bezorgen, hebben we een gelimiteerde voorraad Deliver-E’s beschikbaar om te testen. Per aanvraag krijgt u van ons gratis een Deliver-E ter beschikking die u gedurende 2 weken kunt uitproberen. Het testen kan voorlopig alleen in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda. Na ontvangst van uw aanvraag, nemen we contact met u op om de uitvoering van Deliver-E samen te stellen en de testperiode in te plannen.

Wilt u meerdere E-bikes testen en/of voor een langere periode, dan kunnen daarvoor een passend aanbod maken. Neem hiervoor (of andere vragen) contact op met Maike Wessels, telefonisch te bereiken op: 0640 8587 95.