CONNECTBIKE MIKT VANUIT ANTWERPEN OP SNELGROEIENDE MARKT VOOR DEEL E-BIKES IN BELGIË

23 januari 2020

Home » Pech » CONNECTBIKE MIKT VANUIT ANTWERPEN OP SNELGROEIENDE MARKT VOOR DEEL E-BIKES IN BELGIË

In het kort:

AMSTERDAM, 3 mei 2020 – ConnectBike heeft in nauwe samenwerking met verschillende grote restaurantketens een nieuwe elektrische fiets ontwikkeld speciaal voor de food delivery markt. De ‘Deliver-E+’ is een heavy duty elektrische fiets bestand tegen zeer intensief gebruik, waardoor onderhoudskosten en afschrijvingen beduidend lager zijn. Restaurantketens en maaltijdbezorgers hebben de elektrische fietsen in de afgelopen maanden uitgebreid getest en zijn zonder uitzondering bijzonder positief.

“In gesprekken met meerdere restaurantketens werd ons duidelijk dat ze heel graag alle auto’s en scooters willen vervangen voor schonere alternatieven, maar dat de gebruikte E-bikes door het intensieve gebruik vaak defect raakten”, zegt Kenneth Erselina, co-founder van ConnectBike. “Samen met Giant en een aantal restaurantketens zijn we de uitdaging aangegaan om een geheel nieuwe E-bike te ontwikkelen die voldoet aan alle eisen van maaltijdbezorgers.”

Een elektrische fiets die voldoet aan alle eisen van maaltijdbezorgers

Om zeker te weten dat de elektrische-fiets aan alle wensen van de food delivery markt voldoet, hebben ConnectBike en Giant intensief samengewerkt met maaltijdbezorgers, waaronder Domino’s Pizza, De Beren en Takeaway. Het resultaat is wat met recht een uiterst solide elektrische fiets kan worden genoemd.

De elektrische fiets heeft een verstevigd aluminium frame, een onderhoudsarme belt drive, een fluisterstille krachtige middenmotor, een duurzame en veilige accu, extra brede banden en hydraulische schijfremmen die onder alle weersomstandigheden goed functioneren.Daarnaast heeft ConnectBike een speciaal servicepakket ontwikkeld dat het goed functioneren van de Deliver-E+ garandeert. Deze bestaat uit regelmatig preventief onderhoud, snelle reparatieservice en pechhulp.

Uitermate robuust én bijzonder stijlvol

“We zijn bijzonder trots op de manier waarop dit project tot stand is gekomen en vanzelfsprekend op het resultaat: deze fiets is uitermate robuust maar ziet er tegelijkertijd bijzonder stijlvol uit”, zegt Willem Buitenhuis, directeur van Giant Benelux. “Gezien de reacties uit de markt verwachten we dat deze E-bike in een grote behoefte voorziet.” In de afgelopen maanden is deDeliver-E+ uitgebreid getest door maaltijdbezorgers van verschillende grote ketens. Veel bezorgers noemen de batterij als een groot voordeel. De actieradius van de Deliver-E+ is veel groter dan die van andere fietsen. Ook heeft de motor veel vermogen, waardoor de fiets snel accelereert. Verschillende bezorgers noemen de dubbele schijfremmen. Die zijn ook bij slecht en nat weer betrouwbaar.

Testprogramma’s voor maaltijdbezorgers

ConnectBike heeft een testprogramma samengesteld. Maaltijdbezorgers kunnen, afhankelijk van hun grootte, twee tot vier weken lang kosteloos de elektrische fietsen en de service van ConnectBike testen en ervaren. De elektrische fiets is beschikbaar met een voor- en achterdrager voor de maaltijdbox. Op de kunststof jasbeschermers bij de achterwielen is ruimte voor een logo of afbeelding van de restaurantketen waarmee de E-bike custom made kan worden afgeleverd. De elektrische fiets is zowel in een zwarte als in een witte uitvoering verkrijgbaar en bij grotere aantallen in elke RAL-kleur.

Over ConnectBike

ConnectBike is een samenwerking tussen social venture E-bike2work en Giant, werelds grootste fietsproducent. ConnectBike heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de luchtkwaliteit, de vergroening van de leefomgeving en het bevorderen van schone en bereikbare stedelijke omgevingen. ConnectBike ontwikkelt E-bikes voor specifieke marktsegmenten en gaat daarbij uit van de eisen en wensen van de markt. De elektrische fietsen worden aangeboden in een full service-pakket, inclusief financiering, verzekering, service & onderhoud, pechhulp en fleet management door middel van een digitaal slot in combinatie met een smart box. Voor meer informatie:  www.connectbike.net.

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.