Deelfiets onderwijs: snel en zorgeloos

23 februari 2023

Home » Deliver-e bike » Deelfiets onderwijs: snel en zorgeloos

In het kort:

Het onderwijs is bij uitstek dé omgeving waar medewerkers zich dagelijks met veel passie inzetten voor het bestendigen van de toekomst van onze samenleving. Veel onderwijsinstellingen houden zich bezig met thema’s rondom duurzaamheid en daarmee ook duurzame mobiliteit. De praktijk wijst echter uit dat er nog veel winst valt te behalen met name in de manier waarop de onderwijsprofessional zich verplaatst (bron: marktconsultaties onderwijs 2017-2023 ConnectBike). Met name daar waar het gaat om dienstreizen – tussen locaties, bezoeken aan stagebedrijven en andere stakeholders – wordt nog vaak met de auto en/of het OV gereisd, terwijl het merendeel van deze reizen ook prima met een elektrische deelfiets afgelegd kunnen worden. 

Voor onderwijsorganisaties die opzoek zijn naar een betrouwbare, laagdrempelige en schaalbare duurzame mobiliteitsoplossing is ons full service elektrische deelfietsen uitermate geschikt. Het slim delen van full service E-bikes is de perfecte oplossing voor het verduurzamen van dienstreizen. Efficiënt, voordelig, gezond en duurzaam.

Wat zijn de voordelen?

  • Minder kosten. Elektrische deelfietsen zijn goedkoper dan het openbaar vervoer en/of de auto. Van brandstof tot parkeren: de kosten van je mobiliteit gaan direct drastisch omlaag. 
  • Minder CO2-uitstoot. Fietsen is na lopen de meest duurzame manier om van A naar B te reizen. In vergelijking met het openbaar vervoer en de auto wordt een stuk minder CO2-uitgestoten
  • Gezondere werknemers. De inzet van E-bikes bieden een low impact vorm van beweging aan werknemers. Hiermee kan de vitaliteit voor werknemers worden vergroot en het verzuim worden verlaagd. 
  • Efficientie en tijdwinst. Minder tijd in de file en minder lang zoeken naar een parkeerplek. Zo verloopt een werkdag een stuk minder stressvol, productiever en kunnen werknemers zich richten op wat echt belangrijk is. 

Deelfiets voor onderwijs

Slimmer, sneller én all-inclusive 

De onderwijssector blijft steeds vernieuwen en innovatieve technologie is niet meer weg te denken uit het huidige onderwijs. ConnectBike deelt deze visie en heeft de elektrische deelfietsen dan ook voorzien van een slim slot die moeiteloos met een smartphone geopend kan worden. 

Gebruikers delen en reserveren E-bikes eenvoudig via een smartphone app. En door onze E-bike nog slimmer te maken, worden automatisch afgelegde ritten en kilometers geregistreerd. Handig voor beheerder én gebruiker. Zo kun je met ons E-bike deelsysteem als onderwijsorganisatie direct veel tijd besparen. Door de E-bike gemakkelijk te koppelen aan één of meerdere collega’s, kunnen medewerkers daarnaast ook eenvoudig privé ritten maken. Deze zijn moeiteloos privé door te belasten. Zo blijft de administratie gescheiden en worden de E-bikes maximaal ingezet.
Ook benieuwd naar een E-bike deelsysteem voor de onderwijssector? Vraag dan hier om meer info of vraag direct een kosteloze pilot aan!

Liever direct starten? Vraag hier een offerte aan!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.