Deelfiets voor (thuis)zorg: duurzaam aan huis!

24 februari 2023

Home » Deliver-e bike » Deelfiets voor (thuis)zorg: duurzaam aan huis!

In het kort:

Zorg wordt steeds vaker thuis aangeboden en (thuis-)zorgverleners zijn hierdoor steeds vaker en langer onderweg. Dagelijks staan hierdoor veel zorgverleners in lange autofiles en betalen zij in de stad vaak veel parkeergeld. Tenminste, als ze überhaupt een plek kunnen vinden om de auto te parkeren. Bovendien is de huidige manier van dienstritten maken met de auto niet alleen inefficiënt en kostbaar, het is ook absoluut niet duurzaam. 

Gelukkig is er de elektrische deelfiets voor de zorg: de perfecte duurzame oplossing voor snelle zorg aan huis. Met name in de steden ben je vaak stukken sneller op locatie dan met een auto. En een parkeerplek? Die is met een elektrische fiets natuurlijk snel gevonden. Je parkeert immers op de stoep voor de deur. Kortom, de manier om je voordeliger en duurzamer te verplaatsen is een E-bike!

Deelfiets voor (thuis)zorg

Deelfietsen concept

De elektrische deelfietsen van ConnectBike bestaat uit comfortabele en gebruiksvriendelijke elektrische fietsen van het merk Giant die door alle werknemers gebruikt kunnen worden. Door de smartphone app en het digitale slot behoren agendabeheer en sleutelmanagement tot het verleden en worden alle ritten en afgelegde kilometers automatisch geregistreerd. Wel zo handig!

Als fietsen intensief gebruikt worden, kan er natuurlijk ook wel eens iets kapot gaan. ConnectBike zorgt er dan voor dat de E-bike altijd snel gerepareerd wordt. Kleine reparaties voeren we zelfs binnen 60 minuten uit en bij grotere reparaties staat ConnectBike binnen 24 uur op de stoep. Om te voorkomen dat een E-bike stil komt te staan worden alle E-bikes standaard 4x per jaar preventief onderhouden.

We leveren naast de elektrische deelfietsen en de service echt het totaalpakket; de deelfietsen zijn volledig verzekerd tegen diefstal en schade en er is keuze uit diverse accessoires, zoals fietsentassen of telefoonhouders. Ook kun je kiezen voor gepersonaliseerde branding met het bedrijfslogo van jouw organisatie. Én dit alles voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen of verborgen kosten.

De voordelen op een rijtje:

 1. Minder kosten.
  Je dienstritten maken met E-bikes is goedkoper dan het OV en al helemaal goedkoper dan de auto. Van brandstof tot aan parkeren; de mobiliteitskosten gaan direct flink omlaag.
 2. Minder CO2-uitstoot.
  Fietsen is na lopen de meest duurzame manier om van A naar B te reizen. In vergelijking met het openbaar vervoer en de auto wordt een stuk minder CO2 uitgestoten. 
 3. Gezond voor werknemers.
  De inzet van E-bikes biedt een low impact vorm van beweging aan werknemers. Hiermee kan de vitaliteit voor werknemers worden vergroot en het ziekteverzuim worden verlaagd. 
 4. Efficiëntie en tijdwinst.
  Minder tijd in de file en altijd kunnen parkeren voor de deur. Zo verloopt een werkdag een stuk minder stressvol, productiever en kunnen werknemers zich richten op wat echt belangrijk is: de juiste zorg bieden. 

Meer weten over ons E-bike systeem of een kosteloze pilot starten voor jouw organisatie? Dat kan hier!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.