b2b lease fiets

E-bike deelsysteem voor onderwijsorganisaties.

Het onderwijs is bij uitstek dé omgeving waar medewerkers zich dagelijks met veel passie inzetten met het bestendigen van de toekomst van onze samenleving. 

Daarom is het natuurlijk niet vreemd dat veel onderwijsinstellingen het thema duurzaamheid en daarmee ook duurzame mobiliteit serieus nemen. De praktijk wijst echter uit dat er nog veel winst valt te behalen op de wijze waarop de onderwijsprofessionals zich verplaatst. 

Met name daar waar het gaat om dienstreizen – tussen locaties, bezoeken aan stagebedrijven en andere stakeholders – wordt nog vaak met de auto en/of het OV gereisd, terwijl het merendeel van deze reizen ook prima met een e-bike gedaan kunnen worden. Voor onderwijsorganisaties die opzoek zijn naar een betrouwbare, laagdrempelige en schaalbare mobiliteitsoplossing is ons full service e-bike deelsysteem uitermate geschikt. Het slim delen van full service e-bikes is de perfecte oplossing voor het verduurzamen van dienstreizen en woon-werkverkeer. Efficiënt, voordelig, gezond en duurzaam

De voordelen van de EducationBike.

Onderwijs EducationBike.

De e-bike wordt steeds slimmer. Zo is onze deel EducationBike niet alleen uitgerust met een digitaal slot, maar ook met een eenvoudig digitaal systeem voor het automatisch registreren van afgelegde ritten en kilometers. Dat brengt gemak voor zowel gebruikers als beheerders.

Bovendien kun je met ons e-bike deelsysteem als onderwijsorganisatie direct veel tijd en geld besparen. De e-bike kan eenvoudig worden gedeeld met meerdere collega’s of worden toegewezen aan één persoon.

Tenslotte is het met ons systeem heel eenvoudig om medewerkers ook voor privéritten gebruik te laten maken van de e-bike en hen daarvoor ook privé te belasten. Zo blijven administraties gescheiden en wordt de fiets maximaal gebruikt. 

Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
The way to go, together.

Wij zijn hard op weg om de #1 leverancier van premium E-bikes in de zakelijke markt van
West-Europa te worden.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met een team van enthousiaste, gemotiveerde en kundige collega’s met passie voor duurzaamheid en mobiliteit. Bekijk het zelf.

0 %
Verzekerd
0 x
Per jaar full service en onderhoud
< 10 uur
Service op locatie

Service en onderhoud.

Wij zorgen goed voor onze afnemers. Vier keer per jaar staan wij klaar voor een preventieve onderhoudsbeurt aan jouw
E-bike deelsysteem. 

The way to go, together.

Wij geloven in een betere wereld. Elke dag zetten wij een stapje dichter bij de optimalisatie van onze elektrische fietsen, zodat jij nooit meer anders wil.
Ervaar het zelf.

nl_NLNL
Zorgeloze mobiliteit? Test het zelf.

Bij ConnectBike bieden wij een full service E-bike deelsysteem. We stemmen ons aanbod af op jouw situatie. 

Vraag hier jouw brochure aan.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.