Het meest complete deelfietssysteem

Optimaliseer de mobiliteit van uw medewerkers

Integreer een zakelijk deelfietssysteem voor gezondere werknemers en duurzamere bedrijfsvoering. Veel autoritten kunnen prima met de E-bike afgelegd worden, bijvoorbeeld voor een afspraak in de binnenstad. Fietsen zorgt voor een gegarandeerde reistijd, minder parkeerproblemen en u bespaart op autokilometers.

Een fietsdeelsysteem is uitermate geschikt wanneer er bij uw organisatie sprake is van bijvoorbeeld ploegendiensten, huisbezoeken, binnenstedelijke afspraken, beperkte bereikbaarheid met openbaar vervoer en/of beperkte parkeergelegenheid.

Ontzorg uw facilitaire dienst met ons slimme slot en App

De basis van ons fietsdeelsysteem zijn slimme digitale sloten. De sloten worden aangestuurd middels de ConnectBike App. De gebruiker kan hiermee vooraf inzien of er E-bikes beschikbaar zijn op de locatie van zijn keuze, een E-bike reserveren en ontsluiten. Het slot openen kan met onze App of uw eigen smart card. Een sleutelbeheersysteem is daarmee overbodig.

Ons fietsdeelsysteem maakt het tevens mogelijk om de E-bikes op meerdere locaties aan te bieden. Zo kan bijvoorbeeld tussen vestigingen worden gefietst of een treinstation als locatie worden aangeduid. Doordat de uitgifte- en inleverlocaties zijn afgebakend met geo-coördinaten wordt voorkomen dat E-bikes gaan rondslingeren.

Maak het reisgedrag van uw medewerkers inzichtelijk

Wij kunnen het actuele gebruik van de E-bkes en het reisgedrag van uw medewerkers inzichtelijk maken via het back-end van de ConnectBike App. Hiermee ziet u direct hoe uw medewerkers reizen en wat u kunt doen om ze verantwoorde, duurzame keuzes te laten maken in het reisgedrag. Daarnaast geeft het de benodigde informatie om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen over de (her)inrichting en/of uitbreiding van uw E-bike deelsysteem.

De voordelen op een rij

  • Schaalbaar E-bike deelsysteem met één of meerdere uitgiftepunten
  • E-bikes van te voren te reserveren middels App of uw website
  • Digitaal slot te bedienen met App, bedrijfskaart, -tag
  • Accu oplaadsysteem dat eenvoudig te installeren is in stallingen
  • Automatisch laden na het stallen van de E-bike
  • Regelmatig preventief onderhoud aan E-bikes en snelle service
  • Pechhulp (binnen 1 uur) voor gestrande gebruikers
  • Uitgebreide managementrapportages over gebruik en reisgedrag