Deelsystemen voor elektrische fietsen van ConnectBike.

Ons klimaat verandert en onze biodiversiteit verdwijnt in een snel tempo. Steden en regio's worden geconfronteerd met een toename van congestie, parkeerdruk en slechte luchtkwaliteit.

Overheden, steden en organisaties over de hele wereld zijn op zoek naar betaalbare en duurzame mobiliteitsalternatieven.

Tijd voor verandering! Een verandering die organisaties helpt, werknemers ondersteunt en onze planeet in stand houdt.

ConnectBike heeft in nauwe samenwerking met diverse marktpartijen (wagenparkbeheerders, Hotelketens, overheden en NGO's) een uniek full service deelsysteem voor elektrische fietsen binnen de B2B markt ontwikkeld.

Wij bieden onze rijders een combinatie van comfort, prestaties en design. Door als organisatie te kiezen voor elektrische fietsen draagt jouw organisatie bij aan de vitaliteit van jouw medewerkers of gasten. Én levert tegelijkertijd een substantiële bijdrage aan de mobiliteit, leefbaarheid en luchtkwaliteit in jouw stad/regio. 

Bedrijven en instellingen.

Speciaal voor bedrijven en instellingen hebben wij een voordelige en duurzame mobiliteitsoplossing ontwikkeld die jouw medewerkers kunnen gebruiken voor dienstreizen en/of woon-werverkeer.

Hospitality.

In samenwerking met de Hospitality sector hebben wij een deelsysteem voor elektrische fietsen ontwikkeld waar jouw medewerkers geen omkijken naar hebben. Ook biedt dit deelsysteem jouw gasten een voordelige en duurzame mobiliteitsoplossing.

The way to go, together.

Wij geloven in een betere wereld. Elke dag zetten wij een stapje dichter bij de optimalisatie van onze elektrische fietsen, zodat jij nooit meer anders wil.
Ervaar het zelf.