Elektrische bezorgfiets.

ConnectBike is opgericht met als doel onze leefomgeving te verbeteren. Dat houdt in; minder auto’s en scooters en juist meer fietsen. Daarom heeft ConnectBike in samenwerking met fietsproducent Giant een speciale elektrische bezorgfiets ontwikkeld: de Giant Deliver-E+. Voor het ontwerp van deze fiets zijn maximaal rijcomfort, een lange actieradius en inzetbaarheid voor intensief gebruik als belangrijkste uitgangspunten genomen. 

Kenmerken van de elektrische bezorgfiets.

Onze Giant elektrische bezorgfiets is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Gemaakt voor intensief gebruik en maximaal comfort. Breng jouw bezorgingen naar een hoger niveau door:

Stabiliteit

Een sterke motor

En slimme onderdelen

Klaar om zorgeloos te bezorgen?

bezorgfiets leasen

Ride control voor ondersteuning tijdens fietsen

Accu 36V 13,8 mAh 500Wh

Spikes op de trapper voor meer grip

Verstevigd frame van de fiets voor meer stabiliteit en veiligheid

Hydraulische remschijven

Dubbele lampen op de fiets voor goed zicht

Verstelbare fietszadel

Extra brede banden voor meer grip en stabiliteit op de weg

Belt aandrijving

Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Logo thuisbezorgd.nl
TakeAway België
“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
De Beren restaurant logo
De Beren
“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
Sterren icoontjes blauw.
Domino's Pizza logo
Domino's
“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”
bezorgfiets

Benieuwd naar onze Deliver-E+ bezorgfiets?

Test nu gratis!

Doe volledig vrijblijvend een proefrit. Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen. 

De voordelen van onze elektrische bezorgfiets.

Het leasen van een bezorgfiets werkt eenvoudig en op basis van volledige ontzorging. Zo worden de fietsen 100% rijklaar afgeleverd. Voorzien van benodigde bezorgboxen tot gepersonaliseerde styling, zodat jij direct op jouw elektrische fiets kunt stappen. Het enige waar jij over na hoeft te denken, is om de sleutel uit het slot te halen als je de fiets op slot zet. Iedere 6 tot 8 weken komt onze Fietstechnicus bij jou langs, zodat jij de bezorgfiets zo lang mogelijk met plezier kunt gebruiken en nooit stil komt te staan. Bij ons betaal je een vast all-in bedrag per maand. Voor preventief onderhoud worden geen extra kosten berekend. Zolang jij goed op onze fietst past, zit je nooit met extra kosten. Wij doen de rest.

Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Onze elektrische fietsen zijn ontworpen om langdurig en optimaal te functioneren in elke omgeving en onder alle weersomstandigheden.

Innovatie van onze technieken

Innovatie

Wij investeren continu in onze mensen, kennis, nieuwe technieken, productontwikkeling en samenwerkingsvormen. Hierbij streven wij altijd naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

Duurzaamheid

Al onze handelingen zijn erop gericht om een langdurige positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch vlak.

goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijs

De kwaliteit die wij leveren, leveren we tegen scherpe, marktconforme prijzen. Wij rekenen een vaste prijs per maand, zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten, zonder verrassingen.

Zo gaan wij te werk

Daarnaast worden de elektrische fietsen 100% rijklaar afgeleverd. Onze partner Westerman zorgt voor de eindmontage van de E-bikes. De elektrische fietsen worden vervolgens aangeleverd aan de afnemer, waarna deze direct kunnen worden ingezet.

Video afspelen over bezorgfiets leasen
Bezorgfiets

E-bike voor bezorgen is duurzaam.

Al onze acties zijn erop gericht om een langdurige positieve impact voor de maatschappij te realiseren op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch vlak. Ons primaire doel is het vergroenen van steden en daarmee de leefbaarheid, de economische vitaliteit en bereikbaarheid te vergroten. 

Om dat te bereiken produceren wij branchespecifieke hoogwaardige e-bikes en ontwikkelen wij slimme alternatieven en aanvullingen voor het huidige – veelal vervuilende – stadsvervoer en woon-werkverkeer.  Wij streven daarbij naar optimale duurzaamheid. Dat wil zeggen dat zowel mens als milieu gedurende het hele traject minimaal worden belast. Daarnaast wordt er met de inzet van elektrische bezorgfietsen minder CO2 uitgestoten vergeleken met het gebruik van scooters of auto’s. 

Service en onderhoud.

Uitstekende service vormt het kloppend hart van onze organisatie. ConnectBike is trots op het team dat bij klanten op locatie komt. Binnen het team heeft eenieder zijn of haar eigen kwaliteiten. De technici wisselen voortdurend alle handige tips & tricks uit het werkveld onder elkaar uit. Op deze manier krijgen de Mobiele Fiets- en Service Technici alles mee van het vak, hoe ervaren of onervaren zij ook zijn. Door de dagelijkse inzet van een groot team kundige mensen is het mogelijk iedere zes tot acht weken op een locatie langs te komen voor preventief onderhoud aan de elektrische bezorgfietsen.

Verzekerd
0 %
Per jaar full service en onderhoud
0 x
Service op locatie
< 10 uur

All-in service.

*Bij juist gebruik van de fiets

Elektrische bezorgfietsen leasen bij ConnectBike.

Geïnteresseerd in wat ConnectBike voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag online een gratis testfiets aan om de bezorgfiets te bekijken en ervaren in de praktijk. Bij het ontvangen van de testfiets krijg jij een video toegestuurd met instructies omtrent het gebruik van de fiets. Al overtuigd? Vraag dan hier een op maat gemaakte offerte aan voor de kosten van een bezorgfiets. 

bezorgfietsen

Vragen over onze bezorgfiets?

Je kunt een leasecontract aanvragen voor 3 jaar. Vraag via de ‘offerte aanvragen’ knop een offerte aan en wij doen de rest. Kijk met welke accessoires jij jouw elektrische fiets wil upgraden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contract met je op.

Heb je een issue, zoals een lekke band, schade of een kapot onderdeel? Neem dan contact op via de webportal van ConnectBike of neem telefonisch contact op met +31 (0)85 047 1806. Wij streven er altijd naar om het issue binnen 48 uur op te lossen, zodat jouw business nooit stil komt te staan.

In principe is alle schade aan de fiets verzekerd, echter dit betekent dat de rijder of gebruiker zich als een “goede huisvader – dan wel – moeder” dient op te stellen of wel: de fiets dient gebruikt te worden waarvoor deze bedoeld is. Belangrijk is dat de gebruiker zelf zorgt voor de verzekering van de fiets gedurende opstal (diefstal, brand, vernieling, etc.) en de verzekering van de rijder.

Elektrische bezorgfietsen vormen een innovatieve oplossing met diverse voordelen voor moderne stadslogistiek. In termen van duurzaamheid onderscheiden elektrische bezorgfietsen zich door hun milieuvriendelijke karakter, waarbij de afwezigheid van schadelijke uitstoot tijdens het gebruik bijdraagt aan een schonere stadsomgeving en een verminderde ecologische voetafdruk. Het geruisloze en emissievrije karakter van elektrische bezorgfietsen draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan een aangenamere stedelijke ervaring.

Wat efficiëntie betreft, bieden elektrische bezorgfietsen een ongeëvenaarde wendbaarheid, waardoor ze soepel door stadsverkeer kunnen manoeuvreren. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor stadslogistiek en bezorgingen in drukke gebieden. Daarnaast vertalen de lagere operationele kosten van elektrische bezorgfietsen zich in kostenefficiëntie op de lange termijn, terwijl de mogelijkheid om snel door de stad te navigeren snelle leveringen mogelijk maakt, vaak zonder hinder van files. Elektrische bezorgfietsen vormen zo niet alleen een duurzame, maar ook een uiterst efficiënte transportoplossing voor de hedendaagse stedelijke mobiliteit.

Elektrische bezorgfietsen zijn milieuvriendelijker dan elektrische scooters, omdat ze geen schadelijke uitlaatgassen produceren. Ze zijn wendbaar en efficiënt in drukke stadscentra, kunnen specifieke fietspaden benutten en dragen bij aan kostenbesparing voor bezorgdiensten. Daarnaast verminderen ze verkeerscongestie, bevorderen ze een gezonde levensstijl en zijn ze over het algemeen goedkoper in aanschaf en onderhoud dan elektrische scooters. Kortom, elektrische bezorgfietsen zijn een duurzame keuze voor bezorgdiensten in stedelijke gebieden.

De accu van een elektrische bezorgfiets gaat doorgaans zo’n 10.000 kilometer mee, afhankelijk van het gebruik. Deze langere levensduur is gunstig voor bedrijven, omdat het resulteert in lagere operationele kosten. Minder vaak vervangen van de accu betekent niet alleen financiële voordelen, maar ook meer betrouwbaarheid in de bezorgdienst, wat essentieel is voor klanttevredenheid. Bovendien draagt het bij aan milieuvriendelijkheid door minder afval van gebruikte batterijen. Kortom, elektrische bezorgfietsen met een langere acculevensduur bieden bedrijven financiële besparingen, operationele betrouwbaarheid en milieuvriendelijke voordelen.

Een middenmotor op een elektrische bezorgfiets maakt de rit voor bezorgers merkbaar aangenamer. Door de gelijkmatige gewichtsverdeling en de directe aandrijving op de trapas biedt het een stabiele en efficiënte fietservaring. Bezorgers profiteren van minder vermoeidheid, betere prestaties bij het beklimmen van heuvels en verminderde slijtage aan de aandrijving. Kortom, de middenmotor zorgt voor een verbeterde algehele rijervaring voor bezorgers op de elektrische bezorgfiets.

De actieradius van de elektrische bezorgfiets verwijst naar de afstand die het kan afleggen op een volledig opgeladen batterij voordat deze opnieuw moet worden opgeladen. In dit geval is de geschatte actieradius 60-80 km, wat betekent dat de elektrische bezorgfiets ongeveer 60-80 kilometer kan afleggen voordat de batterij moet worden opgeladen, afhankelijk van factoren zoals de ondergrond en hoogteverschillen in het landschap.

De accu van de elektrische bezorgfiets wordt geschat op 4 uur oplaadtijd. Dit betekent dat, na het afleggen van een bepaalde afstand en het leegraken van de accu, het ongeveer 4 uur duurt om de accu volledig (100%) op te laden voordat de elektrische bezorgfiets weer klaar is voor gebruik. In 2 uur tijd is de accu 80% opgeladen.

Een belangrijk voordeel van een belt aandrijving op een elektrische bezorgfiets is het elimineren van de traditionele ketting. Dit resulteert in minder onderhoud, een schonere en stillere rijervaring, lichter gewicht en over het algemeen een langere levensduur van het aandrijfsysteem. De exclusieve eigenschap van geen ketting meer maakt de elektrische bezorgfiets aantrekkelijker en efficiënter voor dagelijks gebruik.

De elektrische bezorgfiets van Giant onderscheidt zich door geavanceerde ride control-technologie, een verstevigd frame en een krachtige motor. Het frame is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de bezorgsector, terwijl de motor zorgt voor moeiteloze acceleratie en ondersteuning bij het trappen. Met een geoptimaliseerde laadcapaciteit en gebruiksvriendelijk ontwerp is deze fiets een betrouwbare en efficiënte keuze voor bezorgdiensten.

Zeker, een proefrit op de elektrische bezorgfiets is mogelijk. Voel de elektrische ondersteuning en ervaar zelf het comfort en de efficiëntie van onze elektrische bezorgfiets tijdens een testrit. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe onze elektrische bezorgfiets aan uw behoeften voldoet.

De elektrische bezorgfiets wordt geleverd met bezorgbox(en) naar keuze. Bij aankoop via een leasecontract moeten enkele documenten ingevuld en ondertekend worden. De fiets wordt vervolgens rijklaar gemaakt en vervoerd van opslag naar de gebruikslocatie. De gebruikelijke doorlooptijd voor deze procedure is 2 tot 4 weken. Neem gerust contact met ons op voor meer details of om het leveringsproces te bespreken.

Wij voeren standaard periodiek preventief onderhoud uit op elke e-bike. Indien er tussentijds service nodig is aan een e-bike, bijvoorbeeld in geval van schade of bij een technisch defect, dan kun je contact opnemen via de webportal van ConnectBike: https://connectbike.net/contact of telefonisch via +31 (0)85 047 1806. We streven ernaar om eventuele problemen binnen 48 uur op te lossen, zodat jouw bedrijf zonder onderbreking kan blijven draaien.

nl_NLNL

Vraag hier jouw brochure aan.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.