Elektrische bezorgfiets.

Onze Deliver-E+ van Giant is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Gemaakt voor intensief gebruik en maximaal comfort. Breng jouw bezorgingen naar een hoger niveau door:

Stabiliteit

Een sterke motor

En slimme onderdelen

Klaar om zorgeloos te bezorgen?

Giant elektrische fiets, ConnectBike, wit

Ride control voor ondersteuning tijdens fietsen

 

Accu 36V 13,8 mAh 500Wh

Spikes op de trapper voor meer grip

Verstevigd frame van de fiets voor meer stabiliteit en veiligheid

Hydraulische remschijven

Dubbele lampen op de fiets voor goed zicht

Verstelbare fietszadel

Extra brede banden voor meer grip en stabiliteit op de weg

Belt aandrijving

TakeAway België

“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”

TakeAway Zwitserland

“It is light and very pleasant to drive, which makes maneuvering on busy days a lot easier. We also like the design of the bike, all black, thicker tires so we don’t get stuck in the tram rails, the pedals are also very comfortable.”
De Beren restaurant afnemer

De Beren

“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Domino's Pizza afnemer

Domino's

“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”

De voordelen.

Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Onze elektrische fietsen zijn ontworpen om optimaal te functioneren in uiteenlopende situatie, omgevingen en weersomstandigheden.

Innovatie van onze technieken

Innovatie

Wij investeren continu in onze mensen, in kennis, nieuwe technieken, productontwikkeling en samenwerkingsvormen, waarmee wij continu zoeken naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

Duurzaamheid

Al onze handelingen zijn er op gericht om een langdurige positieve bijdrage te leveren op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijs

Naast de kwaliteit die wij leveren, zijn wij ook goed betaalbaar. Wij rekenen een vaste prijs per maand, zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten.

vanaf

125,- per maand

*Bij juist gebruik van de fiets

Lease prijzen.

Weten wat je kan verwachten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Onze lease prijzen bestaan uit een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn inbegrepen.

Bezorgboxen.

Personaliseer, voeg toe en combineer. Maak jouw elektrische bezorgfiets compleet met ons assortiment aan bezorgboxen voor het vervoeren van maaltijden en boodschappen.

Welke bezorgbox past bij jouw bedrijf? Klik op de boxen aan de linkerzijde en bekijk de verschillende combinaties op de fiets!

Personaliseer, voeg toe en combineer. Maak jouw elektrische bezorgfiets compleet met ons assortiment aan bezorgboxen voor het vervoeren van warme-, en koude maaltijden en boodschappen.

Welke bezorgbox past bij jouw bedrijf? Klik op de boxen en bekijk de verschillende combinaties op de fiets!

 • bezorgbox Softbox 50L Softbox 50L
 • Vorige
  Volgende
 • Bezorgbox hardbox 85L Hardbox 85L
 • Vorige
  Volgende
 • bezorgbox, hardbox 120L Hardbox 120L
 • Vorige
  Volgende
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende