Elektrische bezorgfiets.

ConnectBike is opgericht met als doel onze leefomgeving te verbeteren. Dat houdt in; minder auto’s en scooters en juist meer fietsen. Daarom heeft ConnectBike in samenwerking met fietsproducent Giant een speciale elektrische bezorgfiets ontwikkeld: de Giant Deliver-E+. Voor het ontwerp van deze fiets zijn maximaal rijcomfort, een lange actieradius en inzetbaarheid voor intensief gebruik als belangrijkste uitgangspunten genomen. 

Kenmerken van de elektrische bezorgfiets.

Onze Giant elektrische bezorgfiets is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Gemaakt voor intensief gebruik en maximaal comfort. Breng jouw bezorgingen naar een hoger niveau door:

Stabiliteit

Een sterke motor

En slimme onderdelen

Klaar om zorgeloos te bezorgen?

bezorgfiets leasen

Ride control voor ondersteuning tijdens fietsen

Accu 36V 13,8 mAh 500Wh

Spikes op de trapper voor meer grip

Verstevigd frame van de fiets voor meer stabiliteit en veiligheid

Hydraulische remschijven

Dubbele lampen op de fiets voor goed zicht

Verstelbare fietszadel

Extra brede banden voor meer grip en stabiliteit op de weg

Belt aandrijving

Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Logo thuisbezorgd.nl
TakeAway België
“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
De Beren restaurant logo
De Beren
“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
Sterren icoontjes blauw.
Domino's Pizza logo
Domino's
“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”
bezorgfiets

Benieuwd naar onze Deliver-E+ bezorgfiets?

Test nu gratis!

Doe volledig vrijblijvend een proefrit. Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen. 

De voordelen van onze elektrische bezorgfiets.

Het leasen van een bezorgfiets werkt eenvoudig en op basis van volledige ontzorging. Zo worden de fietsen 100% rijklaar afgeleverd. Voorzien van benodigde bezorgboxen tot gepersonaliseerde styling, zodat jij direct op jouw elektrische fiets kunt stappen. Het enige waar jij over na hoeft te denken, is om de sleutel uit het slot te halen als je de fiets op slot zet. Iedere 6 tot 8 weken komt onze Fietstechnicus bij jou langs, zodat jij de bezorgfiets zo lang mogelijk met plezier kunt gebruiken en nooit stil komt te staan. Bij ons betaal je een vast all-in bedrag per maand. Voor preventief onderhoud worden geen extra kosten berekend. Zolang jij goed op onze fietst past, zit je nooit met extra kosten. Wij doen de rest.

Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Onze elektrische fietsen zijn ontworpen om langdurig en optimaal te functioneren in elke omgeving en onder alle weersomstandigheden.

Innovatie van onze technieken

Innovatie

Wij investeren continu in onze mensen, kennis, nieuwe technieken, productontwikkeling en samenwerkingsvormen. Hierbij streven wij altijd naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch gebied.

Duurzaamheid

Al onze handelingen zijn erop gericht om een langdurige positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch vlak.

goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijs

De kwaliteit die wij leveren, leveren we tegen scherpe, marktconforme prijzen. Wij rekenen een vaste prijs per maand, zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten, zonder verrassingen.

Zo gaan wij te werk

Daarnaast worden de elektrische fietsen 100% rijklaar afgeleverd. Onze partner Westerman zorgt voor de eindmontage van de E-bikes. De elektrische fietsen worden vervolgens aangeleverd aan de afnemer, waarna deze direct kunnen worden ingezet.

Video afspelen over bezorgfiets leasen
e-bike voor bezorgen

E-bike voor bezorgen is duurzaam.

Al onze acties zijn erop gericht om een langdurige positieve impact voor de maatschappij te realiseren op economisch, sociaal, cultureel en ecologisch vlak. Ons primaire doel is het vergroenen van steden en daarmee de leefbaarheid, de economische vitaliteit en bereikbaarheid te vergroten. 

Om dat te bereiken produceren wij branchespecifieke hoogwaardige e-bikes en ontwikkelen wij slimme alternatieven en aanvullingen voor het huidige – veelal vervuilende – stadsvervoer en woon-werkverkeer.  Wij streven daarbij naar optimale duurzaamheid. Dat wil zeggen dat zowel mens als milieu gedurende het hele traject minimaal worden belast. Daarnaast wordt er met de inzet van elektrische bezorgfietsen minder CO2 uitgestoten vergeleken met het gebruik van scooters of auto’s. 

Service en onderhoud.

Uitstekende service vormt het kloppend hart van onze organisatie. ConnectBike is trots op het team dat bij klanten op locatie komt. Binnen het team heeft eenieder zijn of haar eigen kwaliteiten. De technici wisselen voortdurend alle handige tips & tricks uit het werkveld onder elkaar uit. Op deze manier krijgen de Mobiele Fiets- en Service Technici alles mee van het vak, hoe ervaren of onervaren zij ook zijn. Door de dagelijkse inzet van een groot team kundige mensen is het mogelijk iedere zes tot acht weken op een locatie langs te komen voor preventief onderhoud aan de elektrische bezorgfietsen.

0 %
Verzekerd
0 x
Per jaar full service en onderhoud
< 10 uur
Service op locatie

All-in service.

*Bij juist gebruik van de fiets

Elektrische bezorgfietsen leasen bij ConnectBike.

Geïnteresseerd in wat ConnectBike voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag online een gratis testfiets aan om de bezorgfiets te bekijken en ervaren in de praktijk. Bij het ontvangen van de testfiets krijg jij een video toegestuurd met instructies omtrent het gebruik van de fiets. Al overtuigd? Vraag dan hier een op maat gemaakte offerte aan voor de kosten van een bezorgfiets. 

bezorgfietsen

Vragen over onze bezorgfiets?

Je kunt een leasecontract aanvragen voor 3 jaar. Vraag via de ‘offerte aanvragen’ knop een offerte aan en wij doen de rest. Kijk met welke accessoires jij jouw elektrische fiets wil upgraden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contract met je op.

Heb je een issue, zoals een lekke band, schade of een kapot onderdeel? Neem dan contact op via de webportal van ConnectBike of neem telefonisch contact op met +31 (0)85 047 1806. Wij streven er altijd naar om het issue binnen 48 uur op te lossen, zodat jouw business nooit stil komt te staan.

In principe is alle schade aan de fiets verzekerd, echter dit betekent dat de rijder of gebruiker zich als een “goede huisvader – dan wel – moeder” dient op te stellen of wel: de fiets dient gebruikt te worden waarvoor deze bedoeld is. Belangrijk is dat de gebruiker zelf zorgt voor de verzekering van de fiets gedurende opstal (diefstal, brand, vernieling, etc.) en de verzekering van de rijder.

nl_NLNL

Vraag hier jouw brochure aan.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.