Elektrische deelfietsen van ConnectBike: #1 ontzorging

13 februari 2023

Home » Deliver-e bike » Elektrische deelfietsen van ConnectBike: #1 ontzorging

In het kort:

Het klimaat verandert en de biodiversiteit verdwijnt in een rap tempo. Steden en regio’s worden geconfronteerd met een toename van files, parkeerdruk en verslechterde luchtkwaliteit. Tijd voor verandering!

Een verandering die noodzakelijk is en organisaties helpt, medewerkers ondersteunt en onze planeet in stand houdt. Als we onze steden leefbaar, bereikbaar en economisch vitaal willen houden, is onze visie dat op termijn drie prominente vormen van mobiliteit overblijven: lopen, openbaar vervoer en fietsen.

Om deze reden heeft ConnectBike in nauwe samenwerking met diverse marktpartijen uit verschillende sectoren een uniek full service E-bike deelsysteem voor de B2B markt ontwikkeld. Van (thuis)zorg tot onderwijs en van logistiek tot hospitality. Voordelig, laagdrempelige en schaalbaar.


Volledige ontzorging

Met de inzet van onze elektrische deelfietsen bieden wij bedrijven mobiliteitsgarantie en volledige ontzorging. Dit betekent dat wij de fietsen full service aanbieden:

 • Financiering 
 • Verzekering voor schade en diefstal
 • Service en onderhoud op locatie:
  • Kleine reparaties < 60 minuten 
  • Grote reparaties < 48 uur
 • 4x per jaar preventief onderhoud 
 • Plug & play: E-bikes worden 100% rijklaar geleverd 
 • Periodieke management rapportage


De E-bikes van ConnectBike worden geleverd inclusief gepersonaliseerde accessoires én met eventuele stal-/laadvoorzieningen. Wij stemmen ons aanbod af op jouw situatie.


De voordelen voor jouw organisatie

De inzet van onze elektrische deelfietsen draagt bij aan het verminderen van CO2 uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Vergeleken met het gebruik van de auto of het OV zijn E-bikes kostenefficiënter (aanschaf-,  brandstof- en parkeerkosten). Aangezien het fietsen op een E-bike  een low-impact vorm van beweging is draagt dit ook bij aan het verhogen van de vitaliteit van werknemers. Tenslotte kunnen jouw werknemers files en parkeerdruk vermijden waardoor zij tijd besparen en dus efficiënter kunnen werken. 

De voordelen voor jouw organisatie op een rij:

 1. Realisatie van ambities en doelstellingen o.g.v. duurzaamheid
 2. Financiële besparingen door inzet van duurzame mobiliteit
 3. Verhoging van vitaliteit van medewerkers
 4. Verhoging effectiviteit medewerkers door tijdwinst
Zakelijke leasefiets


Management informatie én hulp bij gedragsverandering

Vanaf start inzet van ons E-bike deelsysteem verzamelen wij waardevolle data. Data is cruciaal voor het opstellen en implementeren van een gefundeerd mobiliteitsbeleid. Daarom levert ConnectBike periodieke management informatie. Zo krijgt jouw organisatie inzicht in o.a.; gebruik van de fietsen, financiële besparingen, CO2-reductie, vitaliteit en nog veel meer!

Wij begrijpen dat het sommige collega’s moeten wennen aan het overstappen van de auto naar de fiets. Speciaal hiervoor heeft ConnectBike een fietsstimulering campagne ontwikkeld. Deze is bij verschillende organisaties al succesvol ingezet en heeft aantoonbaar mensen – duurzaam – uit de auto en op de fiets gekregen.

Ben jij klaar om over te stappen op duurzame mobiliteit en wil je meer weten over ons E-bike deelsysteem? Kom in contact!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.