Activering- en fietsstimuleringscampagne.

Bewezen activering- en fietsstimuleringscampagne om medewerkers duurzaam op de e-bike te krijgen. Veel bedrijven, organisaties of bedrijfsparken willen dolgraag hun medewerkers uit de auto en op de fiets krijgen. Ze willen werk maken van een duurzaam mobiliteitsbeleid, maar zijn huiverig voor de praktische uitvoering: gedoe met kapotte fietsen, complexe deelsystemen en ontevreden medewerkers.

Elektrische bezorgfietsen
0 +

Uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenlandhebben succesvol gebruik gemaakt van onze bewezen activering- en fietsstimuleringscampagne.

Zorgfiets

Zo ziet ons aanbod eruit.

Gedurende een periode van een aantal maanden voeren wij een fietsstimuleringscampagne uit.

Die campagne bestaat uit de operationele uitvoering: inzet van e-bikes, service en onderhoud, het verzorgen van wisseldagen en algehele projectmanagement.

Daarnaast voeren wij standaard een onderzoek uit, zorgen wij voor een effectmeting en geven wij onze klant advies. 

Voor alle pilots zetten wij e-bikes van Giant van hoge kwaliteit met veel comfort voor de gebruiker.

Fietsstimuleringscampagne op maat.

Voor partijen die eerst zeker willen weten of ze de juiste stap maken, heeft ConnectBike een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld: een op maat gemaakt fietsstimuleringscampagne. Zo kunnen medewerkers ervaren hoe het is om met een e-bike dagelijks dienstreizen af te leggen (en naar het werk te komen). Een pilotproject waarin wij u volledig ontzorgen en – op basis van onze ervaringen – garanderen dat een groot deel van uw medewerkers gebruik wil blijven maken van de e-bike.

Zakelijke lease fiets

De voordelen van de ShareBike.

The way to go, together.

Wij geloven in een betere wereld. Elke dag zetten wij een stapje dichter bij de optimalisatie van onze elektrische fietsen, zodat jij nooit meer anders wil.
Ervaar het zelf.

nl_NLNL

Vraag hier jouw brochure aan.

Zorgeloze mobiliteit? Test het zelf.

Bij ConnectBike bieden wij een full service E-bike deelsysteem. We stemmen ons aanbod af op jouw situatie. 

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.