LEASE OF KOOP

Personeelsbeleid, werkrelaties en arbeidscontracten verschillen per organisatie. Kies daarom het beste dat bij uw situatie past: zakelijke lease, persoonlijke lease, het aanschaffen van E-bikes of een combinatie. We kunnen alle combinaties aanbieden, altijd met een full service abonnement voor onderhoud, verzekering en pechhulp.

Financiering-inhoud-foto1

PRIVATE LEASE

Bij persoonlijke lease betalen medewerkers zelf rechtstreeks een leasebedrag per maand. Zij kunnen van de werkgever als tegemoetkoming een reiskostenvergoeding tot €0,19/km ontvangen. Er geldt dan geen fiscale bijtelling. Daarnaast kan ook een jaarlijkse vergoeding in het kader van de WKR-regeling worden gegeven. Dit kan worden verrekend met de salarisuitkeringen.

ZAKELIJKE LEASE

De zakelijke lease van E-bikes in een deelsysteem heeft geen fiscale gevolgen voor de werknemers die daar gebruik van maken. Alleen bij toewijzing van een E-bike aan één persoon geldt de zogenaamde bijtelling voor privé gebruik. De bijtellingsregels worden echter per 1 januari 2020 versoepeld.

Financiering-inhoud-foto2

KOOP MET TERUGKOOPGARANTIE

Indien uw organisatie ervoor kiest om E-bikes te kopen dan kan dat natuurlijk ook. Indien gewenst kunnen wij een terugkoopgarantie afgeven, zodat u vooraf weet tegen welk bedrag de E-bikes weer ingeleverd kunnen worden. Daarnaast kunt u ook een servicecontract afsluiten zodat u verzekerd bent van zorgeloos fietsplezier.