Service en onderhoud.

Wij zorgen goed voor onze afnemers. Elke 6 tot 8 weken staan wij klaar voor een preventieve onderhoudsbeurt aan jouw elektrische bezorgfiets.

Verzekerd
0 %
Per jaar full service en onderhoud
0 x
Service op locatie
< 10 uur
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets zorg
ROZA Zorg
“Door de inzet van de E-bikes van ConnectBike is de kwaliteit van onze dienstverlening toegenomen.”
Sterren icoontjes blauw.
Logo thuisbezorgd.nl
TakeAway België
“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets onderwijs
TU Delft
“De service en elektrische deelfietsen zijn ongeëvenaard!”
Sterren icoontjes blauw.
De Beren restaurant logo
De Beren
“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Sterren icoontjes blauw.
Deelfiets groot zakelijk
Johan Cruijff ArenA
“Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie elektrische deelfiets en service zijn echt top!”
Sterren icoontjes blauw.
Domino's Pizza logo
Domino's
“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”

Leveringsvoorwaarden.

Correcte
levering

Jouw fiets voor bezorgen wordt 100% rijklaar afgeleverd. Van systeem tot gepersonaliseerde styling, zodat jij direct op jouw elektrische fiets kunt stappen. Het enige waar jij over na hoeft te denken, is om de sleutel uit het slot te halen.

Preventief onderhoud

Iedere 6 tot 8 weken komt onze Fietstechnicus bij jou langs, zodat jij de elektrische fiets zo lang mogelijk met plezier kunt gebruiken.

100% anti-lek achterband

Een binnenband gemaakt van kunststof bestaande uit duizenden hermetisch verzegelde luchtkogeltjes die met elkaar verbonden zijn tot één band.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand. Voor preventief onderhoud en pechhulp worden geen extra kosten berekend. Zolang jij goed op onze fietst past, zit je nooit met extra kosten. Wij doen de rest.

Kenneth Erselina contact

Kom in Contact.

Don’t be shy, just say hi! Heb je vragen, opmerkingen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.