Hely & ConnectBike slaan handen ineen

6 oktober 2022

Home » Deliver-e bike » Hely & ConnectBike slaan handen ineen

In het kort:

ConnectBike kondigt met gepaste trots aan dat zij en deelmobiliteit leverancier Hely de handen ineen hebben geslagen. Hely heeft namelijk per 19 september 2022 de eerste Hely Hub met elektrische fietsen van ConnectBike geopend bij The Student Experience in Amsterdam (locatie Minervahaven). Op deze locatie hebben de studenten 24/7 toegang tot de E-bikes.

Slimme deelfietsen voor studenten

In The Student Experience Amsterdam verblijven studenten die voor een korte periode in Amsterdam wonen en studeren. Door deze korte verblijfsperiode periode hebben zij vaak geen eigen fiets. Daarom biedt Hely uitkomst met de exploitatie van een mobiliteitshub waar naast slimme E-bikes van ConnectBike ook elektrische deelauto’s aangeboden worden. De studenten kunnen deze voertuigen op ieder gewenst moment van de dag via de Hely app reserveren of spontaan meenemen. 

Door het hoge serviceniveau dat ConnectBike biedt wordt voorkomen dat bewoners in de Hely Hub misgrijpen doordat fietsen die service nodig hebben stilstaan. Zoals al haar zakelijke klanten ontzorgt ConnectBike Hely namelijk door preventief onderhoud elke 7 weken en het uitvoeren van eventuele service calls binnen 24 uur. 

Niet alleen een bezorgfiets!

ConnectBike geeft met de samenwerking met Hely verder concrete invulling aan haar activiteiten voor slimme deelmobiliteit. En dat is goed nieuws, want het zorgt ervoor dat nog meer mensen kunnen profiteren van de snelle en robuuste E-bike van ConnectBike. De Giant Deliver-E+, ontwikkeld i.s.m. fietsproducent Giant en bedoeld voor de food delivery markt , blijkt namelijk ook uitermate geschikt voor deelgebruik. Bij het ontwerp zijn namelijk zowel comfort voor de berijder, intensief gebruik en een hoge actieradius als belangrijke uitgangspunten genomen. 

ConnectBike is opgericht met als doel om de mobiliteit, leefbaarheid en de economische vitaliteit van steden te vergroten door meer gebruikers op de fiets te krijgen. Dat gaat vanzelfsprekend verder dan alleen bezorgdiensten faciliteren. Steden geven steeds minder ruimte aan auto’s en zullen uiteindelijk op slot gaan voor vervuilende voertuigen. Een van de belangrijkste alternatieven is de elektrische fiets. Hiermee kan transport in de stad sneller, flexibel en schoner plaatsvinden. En dat volledig zonder CO2 en fijnstof uitstoot. 

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.