Het Bee2Bee-programma van ConnectBike

12 september 2022

Home » Deliver-e bike » Het Bee2Bee-programma van ConnectBike

In het kort:

Bedrijven fietsen de bijen terug de stad in.

Om de wereld sneller te verduurzamen zet ConnectBike nog een tandje bij. Want bij elke nieuwe elektrische bezorgfiets die onze klanten afnemen, kunnen zij deelnemen aan het Bee2Bee programma en zo bijdragen aan de vergroening van steden.

I Love Beeing

ConnectBike wil serieus werk maken van ecologisch maatschappelijk verantwoord ondernemen. En naast het ontwikkelen van duurzame bezorgfietsen voor (bezorg)bedrijven werkt ConnectBike nu ook samen met I Love Beeing: een organisatie die grote en kleine natuuroases aanlegt bij bedrijfslocaties en appartementsgebouwen. Met struiken en wilde bloemen waar bijen blij van worden.

Een bijvriendelijke stad is een mensvriendelijke stad

Met het Bee2Bee-programma wil ConnectBike van de stad weer een paradijsje maken voor (wilde) bijen, vlinders en andere bestuivers. Maar ook voor de mens. Want een groene stad zorgt voor verkoeling, een betere opvang van water, minder CO2 en filtert fijnstof en stikstof uit de lucht. Bovendien is het ook een stuk leuker om te fietsen door een groene, bloeiende stad.

De eerste deelnemers

ConnectBike voert met vele (internationale) partijen gesprekken om mee te doen aan het programma. En dat is hard nodig in tijden van een klimaatcrisis. Bovendien kunnen bedrijven zo de stad vitaler, gezonder en leefbaarder maken. Een van de grootste klanten van ConnectBike, Domino’s Pizza, heeft al een mooie start gemaakt door als eerste marktpartij deel te nemen aan het Bee2Bee-programma.

Meer fietsen en meer bijen

Met het programma willen I Love Beeing en ConnectBike zorgen voor meer fietsen, meer bijen en meer groen. Het programma is een mooi steuntje in rug voor bijen en het is een extra zetje in de rug voor bedrijven om over te stappen op duurzame elektrische bezorgfietsen.

Meer weten over het programma? Of meteen meedoen?

Neem dan meteen contact op met ConnectBike.

connectbike

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.