Is het mogelijk om als particulier een elektrische fiets te leasen?

2 november 2022

Home » Deliver-e bike » Is het mogelijk om als particulier een elektrische fiets te leasen?

In het kort:

ConnectBike levert alleen Giant E-bikes aan de zakelijke markt (B2B), dus niet aan particulieren. ConnectBike is opgericht met als doel mensen en goederen op een duurzamere manier te verplaatsen. Dit houdt in: vervuilend vervoer vervangen door fietsen. De inzet van elektrische fietsen is namelijk beter voor het milieu, voordeliger voor de ondernemer en beter voor de stad in zijn algemeenheid. Minder auto’s en scooter en juist meer fietsen zorgen voor schonere en filevrije steden.

Als particulier toch geïnteresseerd om elektrische fietsen te leasen? Neem dan een kijkje bij alternatieve partijen. Daarbij is het voor particulieren belangrijk om voorafgaand een aantal uitgangspunten te bepalen. 

  1. Voor welk doel wordt de elektrische fiets gebruikt?
  2. Hoe intensief wordt de elektrische fiets gebruikt?
  3. Wat is de gemiddelde afstand die per rit?
  4. Wordt de fiets alleen gebruikt of gedeeld met anderen?
  5. Bepaal de juiste maat. Vraag om een bike fitting sessie bij de betreffende fietsdealer. Het bepalen van het juiste formaat vertaalt zich direct in maximaal rijcomfort. 

Elektrische fiets leasen? Let op de kleine lettertjes.

Tevens is het belangrijk om te letten op de kleine lettertjes (van leasecontract, als je een fiets wilt leasen); wat zit er wel en vooral niet bij het leasen inbegrepen? Vaak heeft de verzekering van een leasefiets een hoog eigen risico en gaat men uit van slechts één servicebeurt per jaar. Wanneer de fiets intensief wordt gebruikt en gedeeld, is het aan te raden dat er meerdere servicebeurten per jaar worden uitgevoerd en dat preventief onderhoud bij het leasetarief is inbegrepen.

elektrische fiets

Bekijk hier onze elektrische bezorgfiets.

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.