Recent Posts

Leveringsvoorwaarden

Het product van ConnectBike bestaat uit 5 componenten: de bezorgfiets van Giant, de service en onderhoud afspraken met ConnectBike, het leaseconcept van partners zoals BNP Leasing Solutions of Elbuco Finance, de verzekering van Allianz en in bijvoorbeeld Nederland de pechhulp van de ANWB. Dit betekent dat als de fiets geleverd wordt en het leaseconcept is afgenomen door de klant, dat de lease partner zijn leveringsvoorwaarden van toepassing zijn (omdat de lease partner eigenaar is van de fiets). Deze leveringsvoorwaarden zijn te bekijken op de websites van onze leasepartners. Alle prijzen zijn in beginsel geldig per half jaar, d.w.z. januari t/m juni en juli t/m december van het huidige kalenderjaar. 

Dit is het formele verhaal. Er is echter wel iets meer te zeggen over dit onderwerp. Voor de fiets gelden de garantie bepalingen van Giant, wat neer komt op 2 tot 5 jaar garantie, afhankelijk van het onderdeel in kwestie. Service en onderhoud (S&O) worden geleverd door ConnectBike en er zijn twee manieren om een S&O beurt te initiëren: aanvragen via de web portal of via de service afspraken, welke zijn vastgelegd in de servicelevel agreement of SLA. Als er een acuut probleem is met de fiets, kan er ook gebeld worden en dan probeert ConnectBike of de ANWB zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Met de ANWB is afgesproken dat zij binnen 60 minuten bij de fiets zijn in geval van een klein euvel zoals bijvoorbeeld een spatbord wat scheef zit of een lekke band. Voor grotere issues zal de ANWB door verwijzen naar ConnectBike.

Zonet werd gesproken over een service en onderhoud beurt of wel een S&O beurt. Wat hiermee wordt bedoeld is dat ConnectBike bezig is om aan de hand van historische data te kunnen voorspellen wanneer bepaalde onderdelen vervangen dienen te worden. Met dit inzicht kan de fiets preventief onderhouden worden, of wel: onderdelen worden dan vervangen voordat ze kapotgaan. Dat draagt eraan bij dat rijders op ConnectBike ’s bezorgfietsen altijd in staat zijn maaltijden op tijd te kunnen leveren bij klanten. En dat deze maaltijden ten alle tijden warm zijn.

Dan de verzekering: ConnectBike zorgt voor een goede verzekering van de fiets. Dat betekent dat alle schade gedekt is, mits de gebruiker met de fiets om gaat zoals “een goed huisvader of – moeder betaamt”. Wat hiermee wordt bedoeld is dat alle schade betaald wordt indien er op een normale manier van de fiets gebruik wordt gemaakt; eigenlijk zoals je zelf ook zou willen dat er met jouw eigendom wordt omgegaan. Dit principe geldt ook voor de service en onderhoud afspraken.

En dan tot slot: veel gemak en rijplezier met de bezorgfietsen van ConnectBike!

Deliver-E aanvraag