Leveringsvoorwaarden.

Het product van ConnectBike bestaat uit vier componenten: 

  1. De bezorgfiets van Giant;
  2. De service- en onderhoudsafspraken met ConnectBike;
  3. Het leaseconcept van partners zoals De Lage Landen of Elbuco Finance;
  4. De verzekering van Aon;

 

Op de levering van de fiets zijn de leveringsvoorwaarden van de leasepartner van toepassing, omdat de leasepartner eigenaar is van de fiets. Deze leveringsvoorwaarden ontvangt u tijdens het offertetraject. 

Service en onderhoud volgens de Service Level Agreement (SLA) van ConnectBike

Als klant kunt u rekenen op uitstekende service en goed gepland onderhoud door ConnectBike. Tijdens het offertetraject ontvangt u van ons de SLA. De belangrijkste punten uit onze SLA:

  • Correcte aflevering. De fiets is 100% rijklaar en uitgevoerd in de overeengekomen uitvoering en styling. De fietstechnicus geeft voor het gebruik uitleg van het e-systeem, e-display, e-accu laden en het algemeen gebruik. Vanaf het eerste moment goed op weg!
  • Preventief onderhoud. Iedere 6 – 8 weken voeren de fietstechnici van ConnectBike preventief onderhoud uit. Aan de hand van historische data kan ConnectBike voorspellen wanneer bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Regelmatig preventief onderhoud zorgt ervoor dat ConnectBike-berijders altijd in staat zijn maaltijden op tijd te leveren bij klanten. En dat ze plezier beleven aan het rijden op hun favoriete bezorgfiets. 
  • Geen extra kosten voor service en onderhoud. Het preventieve onderhoud is inbegrepen in het leasebedrag. Alleen als er sprake is van opzet, grove schuld of nalatigheid worden de reparatiekosten doorberekend aan de klant.
  • Goede verzekering bij schade en diefstal: ConnectBike zorgt voor een goede verzekering van de fiets. Alle schade is gedekt, mits de gebruiker met de fiets omgaat zoals het “een goed huisvader betaamt”. Denk hierbij aan een veilige stalling van de fiets, accu opladen, banden op de juiste bandenspanning houden en preventief onderhoud laten uitvoeren.  
 

Ons team van fietstechnici doet er alles aan om onze berijders op de weg te houden! We wensen jullie veel gemak en rijplezier met de bezorgfietsen van ConnectBike!

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.