Recent Posts

Over ons

ConnectBike levert e-bikes voor maaltijdbezorging en zakelijke deelsystemen. Samen met fietsfabrikant Giant hebben wij een hoogwaardige en comfortabele e-bike ontwikkeld die in verschillende omgevingen en weersomstandigheden erg goed gewaardeerd wordt. Daarnaast maakt ons hoge niveau van service & onderhoud dagelijks het verschil voor onze klanten. Door duurzaam en innovatief te zijn, leveren wij een positieve bijdrage aan de klimaatdoelstelling en de verbetering van onze leefomgeving.

Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit. Denk hierbij aan het inzetten van bezorg e-bikes in de plaats van scooters of het gebruik van e-bikes voor zakelijke ritten waard dat mogelijk is. Bent u benieuwd wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Kijk dan op onze pagina’s bezorgfietsen of zakelijke fietsen.

Missie

Een significante positieve bijdrage leveren aan de gevolgen van de klimaatverandering, het verbeteren van onze leefomgeving en de kwaliteit van ons leven.

Visie

We zijn de meest toonaangevende E-bike deelsysteem leverancier in de B2B markt, waarbij we in het segment voor maaltijdbezorging het grootste marktaandeel hebben. Toonaangevend definiëren we als 1) Hoge mate van klantenwaardering en – tevredenheid 2) Realisatie van aantoonbare maatschappelijke impact 3) Hoge mate van werkvreugde bij onze medewerkers.

Deliver-E aanvraag