Wie wij zijn.

Wij geloven in een betere wereld. Gezamenlijk kunnen wij de bedreigingen van klimaatverandering ombuigen naar kansen en een betere leefomgeving creëren.

Hoe?
Door samen met onze afnemers continue te zoeken naar de maximale inzet van duurzame mobiliteit. Op basis van de eisen van de markt ontwikkelen wij nieuwe mobiliteitsconcepten en specifieke elektrische fietsen. 

Wat wij doen.
Dit komt tot uiting in de levering van gebruiksvriendelijke elektrische fietsen, die beschikken over de nieuwste innovatie. Daarnaast leveren wij optimale service en onderhoud om een lange levensduur van onze fietsen te garanderen.

Different, yet connected.

Wij geloven dat goede samenwerking en succesvolle resultaten worden behaald uit de kracht van divers samengestelde teams. Samen werken wij hard aan een betere toekomst.
0
Werknemers
0
Culturele achtergronden
0
Vrouwen
0
Mannen
Giant de leverancier van de fietsen van ConnectBike

Samen voor een stapje extra.

Onze elektrische fietsen zijn in samenwerking met ‘s werelds grootste fietsleverancier ontworpen. Door altijd bezig te zijn met de wensen en behoeften van onze afnemers, in combinatie met de nieuwste innovaties, motiveren wij mensen om net even wat vaker op de fiets te stappen.

Partner Giant logo.

Giant is ruim 40 jaar geleden opgericht om betere fietsen te bouwen. Het doel van het bedrijf was om fietsen te ontwikkelen die het fietsen overal ter wereld aantrekkelijk maakt. De manier voor Giant om dat te bereiken was door betere fietsen te bouwen met betere uitrusting en betere technologie. En dit is ook gelukt! 

Lees meer.

Over wie wij zijn, wat we doen, waar wij voor staan. Lees over onze projecten, opdrachtgevers, partners en wat ons bezighoudt. Alles over ConnectBike!

Meer vrouwen in de techniek. En graag een beetje snel!

Bezorgfietsen winnen met gemak de populariteit!

Een dag mee met de Mobiele Fiets- en Service Technici van ConnectBike

Fietsend groen tegemoet – De visie van onze CEO

Overgang naar e-bike: een analyse van kosten, impact en operationele efficiëntie

DE E-BIKE: HET SLIMSTE VERVOERSMIDDEL IN DE SMART CITY

CONNECTBIKE: ANDERS DOEN, DOOR HET ZELF TE DOEN