Overgang naar e-bike: een analyse van kosten, impact en operationele efficiëntie

28 maart 2022

Home » Geen categorie » Overgang naar e-bike: een analyse van kosten, impact en operationele efficiëntie

In het kort:

Met de stijgende benzineprijzen en autoluwe steden is het vaak handiger en sneller om de traditionele auto en scooter te laten staan en op een elektrische fiets te stappen. Naast de voordelen voor milieu en omgeving, maakt de overstap naar e-bikes snelle en grootschalige bezorging mogelijk. 

De markt voor elektrische bezorgfietsen in Europa is gigantisch aan het groeien, zowel voor de consument als voor bedrijven. En dat is goed nieuws! Naast dat de fietsen steeds efficiënter, intelligenter en veiliger worden ben je vaak ook sneller op locatie dan met de auto. En dat is niet gek, waar wegen in steden gesloten worden – is Europa meer dan 1 biljoen euro aan het investeren in veilige fietspaden!

ConnectBike heeft daarom onderzoek gedaan naar alle zaken die er bij komen kijken als je nadenkt over het leasen van elektrische fiets. Door dit te doen zorg je voor minder uitstoot, meer beweging en minder files. Maar levert een elektrische fiets ook wel wat op?

Nieuwsgierig geworden welke voordelen het leasen van een ConnectBike fiets voor jou kan betekenen?

Download de Engelstalige white paper hier!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.