Premium bezorgfiets leasen met premium service

3 augustus 2022

Home » Deliver-e bike » Premium bezorgfiets leasen met premium service

In het kort:

Het zakelijk leasen van een bezorgfiets is niet meer zo zeldzaam, goede service daarentegen wel. ConnectBike levert een leaseconcept dat anders is dan alle anderen. Service en onderhoud vormt niet alleen de kern van de dienstverlening van het bedrijf, maar speelt ook rol bij de lange levensduur van de bezorgfiets. Door hier dagelijks aandacht te besteden, kan zo veel mogelijk rijplezier worden gerealiseerd.

Oren en ogen

De Mobiele Fiets- en Service technici van ConnectBike helpen mee met het ontwikkelen en optimaliseren van mobiliteitsconcepten. Het team aan vrouwen en mannen vormen de oren en ogen van de organisatie en staan het meeste in contact met de klant. De technici komen met feedback waardoor het product, de dienstverlening en dus de ervaring met ConnectBike verbeterd kan worden. Zo maken de klant en ConnectBike samen de all-in service beter. En tegelijkertijd krijgen de technici de ruimte om hun creativiteit de loop te laten en problemen ook echt op te lossen.

Service on top

ConnectBike vindt service het allerbelangrijkste! ConnectBike is trots op het team dat bij klanten op locatie komt, binnen het team heeft een ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. De technici geven wisselen voortdurend alle handige tips & trics uit het werkveld tussen elkaar uit. Op deze manier krijgen de Mobiele Fiets- en Service Technici alles mee van het vak, hoe ervaren óf onervaren zij ook zijn. Door de dagelijkse inzet van een groot team kundige mensen is het mogelijk iedere zes tot acht weken op een locatie langs te komen voor preventief onderhoud aan de elektrische bezorgfiets. En dat zit allemaal in de all-in prijs inbegrepen!

elektrische bezorgfietsen

Snelle service

Geen paniek als er iets aan de hand is buiten de reguliere onderhoudsbeurten om. De Mobiele- Fiets en Service Technici bevinden zich namelijk goed verspreid over het hele servicegebied. Als er een onverwacht mankement aan de bezorgfiets is en dit voor 15:00 uur in de middag bij ConnectBike is gemeld, lukt het ConnectBike in 90% van de gevallen om dit binnen 24 uur op te lossen. Zo komen de werkzaamheden van klanten vrijwel nooit stil te liggen.

bezorgfiets

Partners

Op een bezorgfiets wordt regelmatig en langdurig gefietst en daarom kan het gebeuren dat er bijvoorbeeld onderweg een band lek gaat. Om klanten ook in dat geval top service te bieden is ConnectBike een partnership aangegaan met de ANWB. Bij pech onderweg is de ANWB vaak binnen een uur ter plaatse om pechhulp te bieden zodat de klant weer snel onderweg kan. Pechhulp onderweg in heel Nederland is onderdeel van de top service van ConnectBike en geldt automatisch bij het leasen van een e-bike.

All-in

Als ConnectBike praat over all-in service van een elektrische bezorgfiets, dan is dat ook echt all-in. En die service start al voordat een bedrijf klant is van ConnectBike. Zo is het mogelijk om een week lang een testfiets te proberen om de fiets te bekijken en ervaren in de praktijk. Een testfiets kan online aangevraagd worden en wordt binnen een week door een van de Mobiele Fiets- en Service Technici op locatie bezorgd. Hij of zij zal vervolgens uitgebreid uitleg geven over de fiets zodat de mogelijk nieuwe klant deze optimaal kan testen in de praktijk. De testfiets blijft een week dus kan door meerdere personen van het bedrijf getest worden. En om ook die goede uitleg te geven over de fiets stuurt ConnectBike altijd een instructievideo toe. Ook dat is onderdeel van de all-in service van ConnectBike!

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.