Service & Onderhoud.

Wij zorgen goed voor onze afnemers. Elke 6 tot 8 weken staan wij voor je klaar met een preventieve onderhoudsbeurt.

0 %
Verzekerd
0 x
Per jaar service en onderhoud
+/- 10
Minuten wachten op pechhulp

TakeAway België

“Het nieuwe type elektrische fiets is over het algemeen geweldig. De levensduur van de batterij is uitstekend, de fiets presenteerde goed op hobbelige wegen en trambanen dankzij de dikke banden en stelt ons in staat om in het algemeen meer veiligheid te hebben.”

TakeAway Zwitserland

“It is light and very pleasant to drive, which makes maneuvering on busy days a lot easier. We also like the design of the bike, all black, thicker tires so we don’t get stuck in the tram rails, the pedals are also very comfortable.”
De Beren restaurant afnemer

De Beren

“Fietsen zijn 1.000x beter dan de oude. Iedere bezorger wil alleen maar de Deliver-E gebruiken. Boxen houden zich goed, fiets is super stabiel ook wanneer hij op de standaard staat en fietst heerlijk. Niks kapot gegaan, degelijke fiets en zeer betrouwbaar.”
Domino's Pizza afnemer

Domino's

“Batterij doet het goed en lang. Gaat meer dan een dag mee, en laden ze dan op dus is ruim voldoende. Berijders zijn er weg van. Degelijke fiets met veel betere wegligging dan de huidige fietsen van een andere leverancier. Geen technische mankementen gehad, dus dat gaat zeer goed.”

Pechhulp.

Sta je in Nederland met pech onderweg, dan probeert onze ANWB hulp binnen 60 minuten bij je te zijn voor het oplossen van issues. De pechhulp heeft geen reserve onderdelen bij zich, maar kan issues oplossen zoals het aandraaien van montagemateriaal, het vervangen van een binnenband of het verwijderen van sleutels uit het slot. Wanneer de pechhulp het issue niet kan oplossen, neem dan contact met ons op. 

ANWB wegenwacht auto, pechhulp is binnen 60 minuten bij je

Leveringsvoorwaarden.

Correcte
levering

De elektrische fiets wordt 100% rijklaar afgeleverd. Van systeem tot gepersonaliseerde styling, zodat jij direct op jouw elektrische fiets kunt stappen. Het enige waar jij over na hoeft te denken, is om de sleutel uit het slot te halen.

Preventief onderhoud

Iedere 6 tot 8 weken komt onze Fietstechnicus bij jou langs, zodat jij de elektrische fiets zo lang mogelijk met plezier kunt gebruiken.

Direct hulp bij pech onderweg

Kom nooit stil te staan. In Nederland probeert onze service partner ANWB binnen 60 minuten bij je te zijn om je te helpen.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand. Voor preventief onderhoud en pechhulp worden geen extra kosten berekend. Zolang jij goed op onze fietst past, zit je nooit met extra kosten. Wij doen de rest.

Kom in contact met ons

Kom in Contact.

Don’t be shy, just say hi! Heb je vragen, opmerkingen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.