Wat is de beste elektrische fiets?

25 oktober 2022

Home » Deliver-e bike » Wat is de beste elektrische fiets?

In het kort:

De beste elektrische fiets is een fiets die geen onderhoud nodig heeft, lekker fietst en nooit stuk gaat! En dat gedurende een periode van minimaal drie jaar. Echter, dit is natuurlijk een utopie. In de food delivery sector worden fietsen namelijk zo intensief gebruikt dat het oplopen van schade gedurende de levensduur onvermijdelijk is.

Wat is dan de op één na beste elektrische fiets voor de food delivery markt?

Dat is een fiets die over de volgende drie elementen beschikt. Ten eerste is de beste elektrische fiets van scratch af aan ontworpen voor het gebruik binnen de food delivery markt. Ofwel; gemaakt voor intensief gebruik, een grote actieradius en maximaal comfort voor de berijder. Ten tweede bevat deze elektrische fiets minder onderdelen dan een reguliere elektrische fiets. Een elektrische fiets bestaat gemiddeld uit 120 onderdelen (Bron: Giant). Idealiter bestaat een elektrische fiets uit maximaal 80 onderdelen. Een fiets die uit minder onderdelen bestaat, is namelijk makkelijker te onderhouden.

Tenslotte, is het van groot belang dat de onderdelen heel eenvoudig te vervangen of repareren zijn. Denk aan de pitstop in de autosport, zoals bijvoorbeeld bij Formule E. Een elektrische bezorgfiets moet zo snel mogelijk up-and-running zijn. Een fiets die stilstaat, staat namelijk gelijk aan het mislopen van omzet.

elektrische fiets

Dringend advies aan ondernemers: zoek dus een elektrische bezorgfiets die het meest dicht bij fiets optie twee in de buurt komt. Ga daarom vooral het gesprek aan met leveranciers om te bepalen welke elektrische fiets aan bovengenoemde criteria voldoet. Het maken van een weloverwogen keuze kan ondernemers namelijk veel geld besparen.

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.