Sleutelen aan E-bikes, is sleutelen aan de toekomst.

Als Mobiele Fiets- & Servicetechnicus speel je een cruciale rol in veel aspecten van ons bedrijf en vorm je, samen met je collega’s, het kloppend hart van ConnectBike. Heb jij een voorliefde voor fietsen en techniek? En ben jij klaar om van jouw passie jouw werk te maken?

Wel of geen ervaring, maakt bij ons niet uit. 

Werken bij ConnectBike? Dat kan.

40 werknemers

31 jaar gemiddeld

Actief in 5 landen

De Technici van ConnectBike aan het werk.

De kern.

Binnen jouw functie ben je niet alleen het gezicht van ons bedrijf bij de klant, je bent ook de handen die onze fietsen in topconditie houden. Jij zorgt ervoor dat onze E-bikes het doen en blijven doen. Met preventieve onderhoudsbeurten beperken we de downtime van onze elektrische fietsen tot een absoluut minimum. En deze reparaties worden in 90% van de gevallen binnen 24 uur opgelost. Dit maakt ons serviceconcept en onze technici absoluut uniek. Daarbij help jij mee met het optimaliseren van onze huidige E-bike en help je bij de ontwikkeling van nieuwe E-bike modellen.

Daarnaast ben jij de oren van onze organisatie. Jij bezoekt onze (inter)nationale afnemers, weet wat er speelt en geeft dit intern door aan jouw collega’s op kantoor. Op deze manier kunnen wij altijd op de behoefte van onze afnemers inspelen, zodat zij altijd tevreden zijn.

Join the team!
Wel of geen ervaring is daarbij niet belangrijk. Vast, flexibel of als werkstudent, het is allemaal mogelijk. Het belangrijkste is jouw passie voor fietsen en techniek. Wij leren je de skills die je nodig hebt. Je krijgt een interne training en op basis van je ervaring, expertise en toekomstplannen maken we een programma op maat voor je.

Maak kennis met de Connectbike familie.

Een aantal technici van ConnectBike vertellen jou wat hun werk zo bijzonder maakt. 

elektrische fiets
Youetta Pool.

Ik ben Mobiele Fiets- en Service Technicus. Het werk bij ConnectBike is ontzettend divers! Elke dag kan totaal anders uitpakken. Verder vind ik het heerlijk om in de auto te stappen en behoorlijk wat van Nederland te zien. Daarnaast is in het buitenland werken ook een leuke extra. Naast het werken op locatie en het onderhouden van klantcontact houd ik mij in een werkgroep ook bezig met het opbouwen van de werkwijze binnen de afdeling Service & Operations.

Vanwege de groei zijn er tal van mogelijkheden om je talenten in te zetten. Ik ben een ideeënmachine en wil alles meteen implementeren. ConnectBike geeft hierin de ruimte en denkt mee.

elektrische fiets
Dorian Prince.

Tijdens mijn studie Commerciële Economie wilde ik graag meer met mijn handen doen. Per toeval kwam ik terecht bij een oude oproep van ConnectBike voor werkstudenten. Ik had geen achtergrond in techniek, maar vond het wel leuk om te sleutelen aan mijn brommer. Bij ConnectBike doe ik niet alleen reparaties en onderhoud, maar assisteer ik ook andere collega’s en help ik bij de planning. Alle monteurs op de juiste tijd en op de juiste plek krijgen, is soms nog best een uitdaging. Maar die uitdaging is juist hetgeen wat mij aanspreekt.

Ons team is trouwens net zo divers als ons werk. Jongens, meiden, jong, oud, veel ervaring, weinig ervaring. Maar allemaal leuk en aardig.

Kaja is de Operations Manager van ConnectBike.
Kaja Damen.

Als Operations Manager ben ik verantwoordelijk voor het Service & Operations team. Zo hou ik me bezig met de werkplaats, de inkoop en het uitleveren van fietsen. Ondanks dat er tegenwoordig veelal mannen werkzaam zijn binnen de techniek, vind ik het goed dat ConnectBike ook veel aandacht aan de vrouw besteed. Daarnaast vind ik het fijn dat de werknemers binnen het Service & Operations team erg hecht zijn; of je nou een man of vrouw bent, met veel of weinig ervaring, dat maakt intern niks uit.

Onderling heeft iedereen veel respect voor elkaar en iedereen helpt elkaar waar nodig.

Lotte is Mobiele Fiets- en Service Technicus bij ConnectBike
Lotte Schepens.

Ik ben Mobiele Fiets- en Service Technicus in Gent. Met mijn busje – mijn magazijn op wielen – rij ik ook vaak naar Luik en Antwerpen. Ik vind het leuk om zaken te repareren en weer aan de praat te krijgen. Ik haal daar veel voldoening uit.

De werksfeer bij ConnectBike is heel tof. Ik word gerespecteerd en gewaardeerd als mens. Daarnaast wordt er intern veel aandacht aan de man-vrouw verdeling besteed. Hierdoor voel ik mij als vrouwelijke technicus erg welkom. 

Said is Mobile Fiets- en Service Technicus bij ConnectBike.
Said Özcan.

Sleutelen aan fietsen is mijn passie. Dat was al zo toen ik mijn ouders hielp in hun fietsenwinkel. Toen ik een vacature zag voor Mobiele Fiets- en Service Technicus bij ConnectBike, heb ik dan ook meteen gereageerd. Zonder de juiste opleiding en zonder ervaring met E-bikes gaf ConnectBike mij toch een kans. Inmiddels werk ik hier al twee jaar en help ik anderen – zoals Lotte – om in te werken.

Elke dag krijg ik bij ConnectBike de kans om mezelf te ontwikkelen. Zo leer ik van nieuwe collega’s en ontdek ik elke dag nieuwe manieren om problemen op een snellere en makkelijke manier op te lossen.

Openstaande vacatures.

Enthousiast geworden over werken bij ConnectBike?
Bekijk onze openstaande vacatures, solliciteer en tot snel!

Wil je invulling geven aan jouw ambities, maar staat de betreffende functie niet bij de openstaande vacatures?
Klik dan hieronder en laat jouw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

Kenneth Erselina contact

Kom in Contact.

Don’t be shy, just say hi! Heb je vragen, opmerkingen of meer informatie nodig? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

nl_NLNL

Wat leuk dat je wil
werken bij ConnectBike.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.