Hieronder vindt u het overzicht van vacatures bij ConnectBike. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan een CV met korte motivatie voor een open sollicitatie naar jobs@connectbike.net. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent om onze organisatie te versterken.

OPENSTAANDE VACATURES

Mobiele Fiets- en Servicetechnici - locaties Amsterdam & Antwerpen

Ervaren fietstechnici met uitstekend gevoel voor service en klantbehoefte

 

Inhoud van de functie

Als Mobiele Fiets- en Servicetechnicus bent u primair verantwoordelijk voor de service en reparaties van onze (E-)bikes op locatie en/of bij pech onderweg van de klanten van ConnectBike. Dagelijks komen er uiteenlopende service calls binnen voor onderhoudsbeurten of reparaties. De reparaties lopen uiteen van eenvoudige mechanische mankementen tot dieperliggende problemen waarvoor eerst een duidelijke diagnose gesteld dient te worden. U werkt in de praktijk meestal aan E-bikes maar ook aan gewone fietsen en verplaatst u zich in de regel door uw verzorgingsgebied per E-bike en/of elektrische bakfiets.


Taken:

 • Zelfstandig – op locatie en/of bij pech onderweg – uitvoeren van reparaties en plegen van onderhoud aan E-bikes en reguliere fietsen;
 • Zelfstandig opstellen van diagnoses voor reparaties;
 • Ondersteuning bieden aan collega’s en klanten m.b.t. service, reparaties en verkooptrajecten;
 • Correct en consequent vastleggen van elke reparatie en onderhoudsbeurt in ons systeem, en indien nodig tijdig contact onderhouden met klanten over de voortgang van reparaties.
 • Signaleren en doorgeven van additionele klantbehoeften en koopsignalen bij bestaande relaties.


Functie-eisen:

 • MBO werk- en denkniveau (verkregen middels opleidingen en/of werkervaringen), een afgeronde opleiding tot fietstechnicus, op minimaal MBO niveau 2 is een pré.
 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare succesvolle werkervaring opgedaan als fietstechnicus van zowel E-bikes als reguliere fietsen.
 • U beschikt over ruime kennis van verschillende E-bikesystemen, naaf- en derailleurversnellingen, veer- en dempersystemen etc.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • U bent positief ingesteld, een doorzetter en gewend om onder tijdsdruk een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening te leveren.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent service en dienstverlenend ingesteld.
 • In het bezit van rijbewijs B en bereid om – om toerbeurten – te werken op weekenddagen.

 

Ons aanbod:

Wij bieden u een zelfstandige functie binnen een ambitieuze social start-up met internationale ambities. Daarnaast biedt de positie volop ruimte om u verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van E-bike2work.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week. Het marktconforme salarispakket zal mede afhankelijk zijn en vastgesteld worden op basis van opleiding en ervaring.

 

Meer info / Solliciteren:

Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Kenneth Erselina, via: kenneth@connectbike.net. Voor meer informatie over de functie kunt u hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313.

Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895