ZOMER UPDATE: JULI 2019

22 juli 2019

Home » Geen categorie » ZOMER UPDATE: JULI 2019

In het kort:

Na de succesvolle introductie in Nederland is ConnectBike vanaf september ook actief in België. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen door onze Belgische partner getroffen om ons E-bike concept ook op de zakelijke markt in België te introduceren. Uit gesprekken met verschillende potentiële klanten blijkt dat de interesse voor een vernieuwend mobiliteitsconcept groot is.

Naast België ook ambities in andere landen

Dit najaar zullen we meer bekendmaken over onze plannen, ambities en samenwerkingspartner in België. Het is de eerste stap die ConnectBike buiten Nederland zet. ConnectBike heeft de ambitie om ook in Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Frankrijk aan de slag te gaan. Met name voor de “heavy duty” E-bike, speciaal ontworpen voor bezorgdiensten en public sharing, ziet ConnectBike veel potentie.

In Amsterdam 700 aanmeldingen voor 280 plekken

In Nederland zijn er afgelopen maanden verschillende pilots van start gegaan. In het oog springt een proef van de gemeente Amsterdam en ConnectBike om medewerkers uit de zorg, het onderwijs en kinderopvang sneller en zonder gedoe naar hun werk in de stad te krijgen. Nadat de inschrijving in juni was geopend, kregen we binnen een paar dagen meer dan 700 aanmeldingen binnen voor 280 beschikbare plekken. Het betekent in ieder geval dat de komende maanden een groot aantal medewerkers uit het sociale domein in de hoofdstad een elektrische fiets kan uitproberen voor woon-werkverkeer.

Verschillende pilots van start gegaan

Daarnaast is ConnectBike in het afgelopen half jaar van start gegaan met projecten in samenwerking met de Johan Cruyff Arena in Amsterdam, de Wageningen University & Research (WUR) en de TU Delft. Bij deze pilots verzorgt ConnectBike een compleet aanbod voor deelfietsen die door medewerkers van de verschillende instellingen gebruikt kunnen worden.

Deze projecten zijn niet onopgemerkt gebleven in de markt. De komende tijd zullen we projecten met verschillende nieuwe partners aankondigen.

 

Lees ook:

nl_NLNL

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Zorgeloze mobiliteit? Ervaar het nu zelf.

Probeer onze Deliver-E+ bezorgfiets.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.

Vraag hier jouw brochure aan.

Benieuwd naar onze Deliver-E+?
Test het zelf.

Wij brengen onze elektrische bezorgfiets bij jou op locatie, zodat jij deze kunt testen. Ervaar hoe het is om zorgeloos te bezorgen.